|
![]() |
#1 |
!! BUYAKASHA !!
Datum registracije: Aug 2007
|
nadogradnja napajanja na konfu
pozz dali ja mogu uzeti http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=017542 napajanje za svoju sadasnju konfu? jel bi to islo? jel bi trebalo kaj mijenjati ili tako nesto? Hvala!!! ![]()
- Svi satovi u "Paklenom šundu" pokazuju 4:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
možeš, samo je pitanje ako ti uopće treba novo jer ako staro radi... a za novu konfu, kada ćeš je već kupovati, će vjerojatno trebati bolje napajanje pa je pitanje ako se isplati
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
!! BUYAKASHA !!
|
pitanje kad cu ja skupit pare za novu konfu,nasao sam polovno za cca.120kn, a ovo napajanje koje imam je na izmaku snaga. ak čopim to napajanje trebat ce mi trebati nesto tipa konverter sata to ide ili tako nesto (znam da je glupo pitanje ali j*biga- nema glupih pitanja, samo glupih odgovora)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
!! BUYAKASHA !!
|
hvala na informaciji. znaci definitivno se isplati kupit to napajanje, 120kn nije puno za napajanje koje ima jos i garu skoro 1,5god.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne treba ti nikakav molex-SATA adapter jer ono ima SATA konektore http://forum.pcekspert.com/showpost....9&postcount=16
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ako je za 120 kn i ispravno zaš ne, takvo napajanje košta oko 300 kn, i dosta je kvalitetno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Isplati se kupiti, pogotovo radi kvalitete koja je puno bolja nego taj MS koji imas u sigu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|