|
![]() |
#1 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
FORMULA 1
YES - BUT / your evaluation is superb - behold the underlying truth Zadnje izmijenjeno od: ßellerophon. 19.04.2004. u 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Vidi, vidi, ferrariste! Nisam htio zaigrati igru jer traži nekakav subscription! Valjda neće zatvoriti ovaj thread ![]() Šta kažeš na trenutačnu F1? Meni MS ide na živce.... Bio sam do prije 4 god ferrarist, ali sam odustao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sannin
|
nece nam zatvorit gleda nam se kroz prste ali da budemo fer tu i tamo cemo spomenit koju F1 igricu ili neki site ![]() dakle oduvijek sam Ferrarista od svog prvog malog crvenog autica... ![]() Michael je toliko dobar u autu (ruku na srce) da mu nitko ne moze nista , ka covik mi se ne cini bas dobar... zasto si odustao? neces valjda za mclaren navijat? to je bogohuljenje ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma McLaren je dobar samo ako je u njemu Honda, i to turbo! Inaće ovu kombinaciju hm............ ma nevolim ih! Sada mi je za oko zapela BAR Honda, a do sad sam bio za Renault, a prije Renaulta sam bio kombinirano Jordan i Ferrari! Kad već trebamo slati linkove daj pošalji neki sa Ferrari wallpaperima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
|
Ja sam McLarenovac, iako im pila sada nešto šteka... ![]() Svaku sezonu isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ferrarista od rođenja. Crvena boja u krvi i volim miris oktana. ![]() Meni je Barikelo (kako bi rekli naši odlični (moš si mislit) komentatori rekli) bolji od Šumija |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Nikad nisam volio MSa, a pogotovo ga imam na "zubu" odkad je zajebao Hilla i Villeneuvea. Po defaultu sam za Williams, bez obzira na to tko ga vozi (samo da nije MS). Jako mi se sviđa ovaj njihov novi "nos". Još samo da malo poprave aerodinamiku i odličan BMWov motor će derat sve po redu, kao što je bio slučaj u 90ima sa kombinacijom Williams-Renault. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
I dobro kažeš tor, Ferrari je Ferrari, a MS je MS! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
jel se vratio u Cart ili ...? Po meni daleko najveće legende F1 sporta su, a kako stvari stoje još dugo će i bit, profesor Prost i Mensel. Oni su bili beskompromisni na stazi, a za razliku od MSa su ipak znali kada obuzdati svoju narav. To su bile utrke, kada si sat i pol bez treptanja pratio tko će pobijediti, a ne kao danas, da nakon 5 do 10 krugova se moram prileć i ubit oko od dosade. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ma stari od Villeneuvea je zakon! Samo on može onako preticat! Mansell je dobar, pogotovo ono preticanje na startnoj ravnini (al je pokazao Hondi) Prosta nisam baš vidio na djelu, jer sam ipak 88 godište... Fisichella, Alonso, Verstappen su isto dobri, samo im treba dobar bolid! E, da, Arrows/Footwork su isto bili dobri, iz malo love su dobre stvari radili! Koji su vam naj bolidi, a koji motori?(svi u svoje vrijeme) motori=Tag Porsche turbo bolidi=Lotus |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Treba kaj skurit??
|
Zaboravio si Sennu i njegove legendarne duele s Prostom. Najgori dan u F1 je bio kad je on poginuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Resistance is futile
|
Priznajem da je Senna bio odličan, ali nisam ga nikad volio. Bio mi je pre arogantan i umišljen, prava suprotnost profesoru Prostu. Istina je da su njihovi dvoboji uvijek bili na nož i da se imalo šta za gledati, ali nikad mi nije bio simpatičan. Jedino čega mi je žao, vezano uz Sennu, je da je poginuo u Williamsu i da se več desetak godina moraju povlačiti po sudovima zbog njegove smrti za koji nisu odgovorni. Po mome najveći inovator u F1 je Colin Chapman i njegov Lotus. On je bio pravi vizionar i izumio je krilca tj. današnje spojlere za poboljšanje downforcea. Njegovo djelo se i dan danas vidi u cestovnim bolidima. Autić sa 120ks i cca 600kg dere sve po redu (Lotus Elise). Težio je što lakšem bolidu, da bi motor manje snage mogao postići isti učinak kao i oni teži i jači. To bi značilo manju potrošnju i kraća zaustavljanja u boksu. Po njegovom, bolid je trebao nakon prolaska kroz cilj doslovno se raspasti, jer to bi značilo da je iz njega izvučen krajnji maksimum. Ako je prepouzdan, odnosno prerobusan (tj. da i dalje može nastaviti) tada nije dovoljno brz, tj. iz njega može još izvući. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Sannin
|
Citiraj:
FERRARI totalno rula na stazi... ostali ka da se tek uce vozit...
![]() |
![]() |
#15 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ja sam počeo gledat F1 kad je senna vozio predzadnju sezonu. i bio sam za njega. kad je poginuo počeo sam navijat za schumija i od tada sam za njega i samo njega, bez obzira gdje vozio
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
Ja sam za Montoyu...Raikonena...Alonsa...taj trojac mi je zakon...ipak priznajem da je Shumi najbolji vozač u F1...al nije mi bas pri srcu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Ma Kimi se samo dimi. montoya je na početku bio dobar, suprotstavljao se stalno shumiu, skoro ko villeneuve, ali šta je on sad?? Alonso je zakon, Fisichela isto. A za shumia, on stvarno vozi bolid kojemu je nemoguće parirati (još) Iako je on stvarno psihički najbolji vozač, ipak mislim da ima bržih |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Treba kaj skurit??
|
Iako nivijam za schumija, barićelo mi je puno draži. A da je Senna još živ ne bi navijao ni za kog drugog. 1.5 je 10 godišnica smrti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
ja sam za Montoyu,kad Schumi ode on će bit prvak bez beda. inače Williams mi ima strava bolid |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Treba kaj skurit??
|
Imaju dobar bolid, ali to još nije onaj pravi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
2 izuzetno važna datuma, 4.4 i 1.5. Dvije legende su otišle u povijest. A što se tiće F1 Morž mi je totalno blesav bolid, bmw je uvijek imao elegantni bolid, ali ga je sad zamijenio BAR po tome pitanju I da, Honda is back, and its better and badder then ever |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
meni se čini da će montoya naslijedit michaela... ali to će biti opaka borba s ralphom. inače, michael je reko da će vozit dok netko ne bude bolji... tak da ono... ne bih se čudio da ga buraz skine, a sezonu kasnije montoya dođe na čelo.
![]() |
#23 |
pUtNiK
|
a Renault,tam je Alonso šta ne on mije dobar a i renaultu dobro ide -da nema ferraria ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
da je babi...
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Inače navijam za njih jer 1)Volim BMW 2)Volim bijelo plavu boju (BMW i Williams) 3)Montoya mi je zakon Inače mi je draga i Honda i drago mi je da im ove sezone super ide. (mislim na BAR Hondu, ali oni su i jedini ove sezone sa Hondinim motorom I think) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
pUtNiK
|
Citiraj:
ste vidli kak se Meclarenu zapalil bolid i to baš motor-mora da je ove godine Meclaren zajebo neš s motorom. Montoyu bi trebo zamjenit neko iz Meclarena tj.onaj kog on mjenja šta ne:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ex-Gastarbajter
|
Nije Mclaren sjebao motor nego Mercedes, opet se vraćamo na pretprošlu sezonu ![]() Inače, mislim da će Raikonen za 3-4god definitivno biti #1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
pUtNiK
|
Citiraj:
˝Inače, mislim da će Raikonen za 3-4god definitivno biti #1˝ |
|
![]() |
![]() |