|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Acronis true image, neče da uradi restore image
Imam laptop "Hp compaq 6715b" i napravio sam image C: particije i smjestio ju na D: te je i provjerio ( check image) i sad moram uraditi restore image. Pokrenuo sam postupak, naznačio mu gdje se nalazi taj image i traži mi restart compa. Nakon restarta pojavi se prozor: Acronis Loading please wait ... Nakon par minuta pojavise poruka: APIHP: PCI_HP_REGISTER FAILED WITH ERROR 17 Pošto sam i napravio Acronis boot CD, umetnuo sam ga i odredio da se podiže sa CD-a ali, nakon restarta, opet skroz ista poruka Ne mogu vjerovat, može li ko da objasni što se dešava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po ovome: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=83204 error je vezan uz detekciju hardware - a. Pokreni boot verziju, prihvati eror i vidi jel imaš pristup hardu. Ako imaš, trebao bi ti restore napravit ok. Ako ne, traži noviji bulid od TI. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koju verziju True Imagea imaš? Imam isti laptop i bootabilnu verziju 11 i sve zasad radi normalno. Pokušaj vratiti BIOS na tvorničke postavke.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Imam "Acronis true image 8" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Pa ljudi moji ovo je stvarno za nevjerovat, instalirao sam "Acronis True Image home 11" i napravio image particije i opet nakon restarta počme učitavat Acronis Loading please wait ... I opet poruka o grešci. Ne mogu vjerovat, bacam u smeče taj Acronis, molio bi da mi preporučite neki drugi alat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nešto ne valja sa tim driverima, ako ti treba restore izvadi taj hard iz laptopa stavi ga u neki desktop i tamo restoraj image... Inače što se alata tiče imaš ghost i još podosta istih, google is your friend... ![]()
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
PING (free tool)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ghost 11 meni ne radi na tom lapu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|