![]() |
Acronis true image, neče da uradi restore image
Imam laptop "Hp compaq 6715b" i napravio sam image C: particije i smjestio ju na D: te je i provjerio ( check image) i sad moram uraditi restore image.
Pokrenuo sam postupak, naznačio mu gdje se nalazi taj image i traži mi restart compa. Nakon restarta pojavi se prozor: Acronis Loading please wait ... Nakon par minuta pojavise poruka: APIHP: PCI_HP_REGISTER FAILED WITH ERROR 17 Pošto sam i napravio Acronis boot CD, umetnuo sam ga i odredio da se podiže sa CD-a ali, nakon restarta, opet skroz ista poruka Ne mogu vjerovat, može li ko da objasni što se dešava. |
Po ovome:
http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=83204 error je vezan uz detekciju hardware - a. Pokreni boot verziju, prihvati eror i vidi jel imaš pristup hardu. Ako imaš, trebao bi ti restore napravit ok. Ako ne, traži noviji bulid od TI. |
Koju verziju True Imagea imaš? Imam isti laptop i bootabilnu verziju 11 i sve zasad radi normalno. Pokušaj vratiti BIOS na tvorničke postavke.
|
Imam "Acronis true image 8"
|
Pa ljudi moji ovo je stvarno za nevjerovat, instalirao sam "Acronis True Image home 11" i napravio image particije i opet nakon restarta počme učitavat
Acronis Loading please wait ... I opet poruka o grešci. Ne mogu vjerovat, bacam u smeče taj Acronis, molio bi da mi preporučite neki drugi alat. |
Nešto ne valja sa tim driverima, ako ti treba restore izvadi taj hard iz laptopa stavi ga u neki desktop i tamo restoraj image...
Inače što se alata tiče imaš ghost i još podosta istih, google is your friend... :kafa: |
Citiraj:
PING (free tool)... |
Ghost 11 meni ne radi na tom lapu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:41. |