|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Da li može biti da Windows XP nije botabilan?
Da li može biti da Windows XP nije botabilan? Hvala Bogu kupio sam laptop Toshiba Satellite A210-16F i želim stavit XP jer je ova Vista koja mi je instalirana sa laptopom koma, nekompatibilna sa većinom shareware korisnih programa a i čuo sam da guta puno rama! Skinuo sam drivere za laptop Wlan, Ati display i Firmware-što uopće ne znam što je?!! Ali kad stavim XPSP2 u cd/dvd i stisnem gumb F12 za boot device-first cd/dvd, odaberem da buta s cd-a , ništa se ne dešava- nastavlja butati Vistu normalno. Pokušam to na desktopu na kojim su mi Win XP ali opet isto, uopće ne buta s cd-a već normalno se podignu Windowsi, ali čujem da prethpdno vrti cd s XP-om. Onda stavim Win 98se na laptop i na desktop pc i podesim u biosu boot i on buta s 98ce! Dal to znači da mi ovaj XPSP2 nije butabilan i što to uopće znaći? Zašto ne mogu botati s XP-a? Pomažite kako god znate! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Jesu ti windowsi "nabavljeni onako" (od frenda jelte ![]() Ako su nabavljeni "onako", možeš ih napraviti bootablinima preko Power Iso programa (ili Magic Iso-a)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
svaki cd od windowsa je bootabilan, ti očito imaš nešto drugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
WinXP mi nisu originalni, dobio od frenda i kod s njima. To znači da mu fali neki dio koji imaju originalni XP? Znači može se napravit butabilan, a kako se to radi, može li u Neru? Pomagajte moram hitno stavit XP jer me ova Vista izluđuje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Znaci da je modificirani windows. Nabavi original. |
![]() |
![]() |
|
|