|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sennheiser slušalice?
Čitao sam da je ta marka garancija za kvalitetu slušalica, međutim da li je baš svejedno koji model odabrati? Koristio bi ih najviše za igranje te je vrlo važno da su potpuno udobne bez obzira koliko ih dugo nosio. Koji model bi onda preporučili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Također nije mi jasna razlika između zatvorenih, poluzatvorenih, dinamičkih itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A do kolko novaca? ja imam hd202 i onak mozes ih imat 6 sati na glavi (provjereno) ko da nemas nista. Uber udobne i lagane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
pa do 300kn, osim što bih želio da su potpuno udobne želio bih garanciju u vrlo visoku kvalitetu zvuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..uzmi ovo,provjereno dobre slusalice,imam tri para i koristim ih kao d.j. http://www.pioneer.fr/eur/products/SE-MJ5/print.html ..u hg spota ih imas za 300kn ![]()
![]() |
#6 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja imam Sennheiser bezicne radio slusalice jesu dosta skuplje ali rade fantasticno i domet im je odlican, kome smeta kabl nema bolje varijante.
![]() |
#9 | |
JDM
|
Citiraj:
Evo mozec cak pitat i Gabrea. Moje sluske su bile kod njega na testu, pa nek ti napise... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Definitivno Pioneer nema sta da trazi u drustvu Sennheisera, AKGa ili Kossa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ja sam ove svoje isprobao na 4-5 izvora zvuka i svaki put isto. Osim toga rodjak uzeo HD201 kad i ja i kod njega isto. I onda procitam na nekim forumima kako je isto i kod drugih. Jako ovise o izvoru zvuka, odnosno o snazi izlaza, pa integrirane i diskretne zvucne otpadaju, makar to bile ne-znam-koje zvucne. Jedino na cemu ce dobro zvucat su izlazi poput onih na Z2300 ili na boljim linijama/HiFi sustavima. Pajonirke ne pate od toga, dobar zvuk i na integrirci. Ovdje je rijec o jeftinijim slusalicama od 300kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako bi mogao nagurati još 80ak kuna za HD 205 bilo bi idealno jer su to super slušalice. No ako ne može mislim da će one Pionirke biti čisto u redu. Doduše, ja sam iz Sennheiser fan cluba pošto imam OMX52 na mobitelu zalemljene, PMX100 na mp3-u te za kompom HD 465. ![]()
![]() |
#13 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Kod gabrea smo ih slusali i na onboardici i na zvucnoj i na pojacalu... Razlike pretjerane nije bilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
ma pionir je davno prevazidzen,zaostali si skroz................ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
baš sad sam gledao review za HD 202 i HD 205, kod oba modela je navedeno da postanu neudobne za nošenje nakon 2-3-sata, stiskanje, žuljanje i vrućina.. Komu sad vjerovati, ja sam dosad imao samo male slušalice koje ne obuhvaćaju uho, možda je u tome problem sa svim slušalicama tog tipa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
HD 201, fenomenalne.Jako udobne sa jako dobrim zvukom i to na bilo ćemu!Na kompu izvrstan zvuk u igrama i pri slušanju muzike.Kada ih spojim na mp3 player koda sam kupio nove uši,razlika je nebo i zemlja u odnosu na male ušne slušalice tako da još nisam naišao na neki izvor zvuka gdje nebi dobro svirale.a platio sam ih 200 kn...smješna cifra za tu kvalitetu.Da me nije sram hodao bi sa njima po gradu dok slušam mljuzu.Mogu biti i satima na glavi bez da se pojavi neka nervoza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
JDM
|
Citiraj:
Sto si nakraju napravil sa njima? Nisi ih valjda prodao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledaj ovu temu: http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...ighlight=HD201 Sluske su mozda dobre, ali samo kad se spoje na pojacalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Kratki Prikaz HD 202: http://www.headphone.com/products/he...ser-hd-202.php Zašto uopće raspravljati o HD 201, kad su HD 202 samo 10kn skuplje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Nisu hvalospjevi ,samo realnost.Možda si kupio polusipravan primjerak.A to da slušalicama treba nekakva posebna kompatibilnost demantiraju moja dva mp3 playera koji su jeftinjaci i moj mob Nokia 5300.Istina na kompu imam Audigy SE i nisam ih probavao na integruši ali da im stvarno treba nekakvo pojačalo ne bi li bio zvuk na playerima ili mobitelu loš ili piskutav. http://www.dvhardware.net/review84_sennheiserhd201.html znam da to i nije recenzija tek još jedno mišljenje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Jos malo ce ljudi poceti testirati slusalice na kineskim tranzistorima od 2 eura pa ce pisati da nesto nevalja,treba brate prikljuciti pravi signal pa onda cuti kako rade slusalice recimo kakav liniski cd player i jos dobar disk koji se dobro poznaje pa tek onda donositi sud o kvaliteti ili nekvaliteti.
![]() |
#26 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ja imam 212pro i ispocetka sam ih mislio bacit u smece jer mi je zvuk bio sranje. Nakon 24h sviranja je skroz drugaciji zvuk, dakle potrebno im je nekih 20-24h usviravanja i tek onda valjaju. A noname sluske od 50kn mozes usviravat 3dana uvjek ce biti isti zvuk... Imao sam slusalice od 20-150kn raznih proizvodjaca (nisam imao Pioneer) ali nijedne nisu bile blizu Sennheiseru.
![]() |
![]() |
#27 |
JDM
|
Bit ce da ih nije usvirao. megaLOL Srv ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
da su uključim, Sennheiser-ice HD202 probao kod sebe, i jednako praktički zvuče i na onboard zvučnoj, i na receiveru preko headphone out... zvuče jako dobro na svemu.. naravno da ima i boljih, ali ove slušalicve dođu ispod 200kn, a za usporedbu mogu stavit plantronics za 350kn, i sennheiser je daleko kompletnija slušalica.. čišći zvuk, malo slabiji bas no daleko udobnije na glavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma to me ne pere, sad sam si slozio bolji stereo. ![]() |
|
![]() |
![]() |