![]() |
Sennheiser slušalice?
Čitao sam da je ta marka garancija za kvalitetu slušalica, međutim da li je baš svejedno koji model odabrati?
Koristio bi ih najviše za igranje te je vrlo važno da su potpuno udobne bez obzira koliko ih dugo nosio. Koji model bi onda preporučili? |
Citiraj:
|
A do kolko novaca?
ja imam hd202 i onak mozes ih imat 6 sati na glavi (provjereno) ko da nemas nista. Uber udobne i lagane... |
pa do 300kn, osim što bih želio da su potpuno udobne želio bih garanciju u vrlo visoku kvalitetu zvuka.
|
..uzmi ovo,provjereno dobre slusalice,imam tri para i koristim ih kao d.j.
http://www.pioneer.fr/eur/products/SE-MJ5/print.html ..u hg spota ih imas za 300kn ;) |
Citiraj:
|
Ja imam Sennheiser bezicne radio slusalice jesu dosta skuplje ali rade fantasticno i domet im je odlican, kome smeta kabl nema bolje varijante.
|
Obavezno pajonirke, ja imao zenhajzerice HD201 (ok, najjeftiniji model njihovih sluski pune velicine) i odmah sam ih prodao jer sam bio razocaran.
|
Citiraj:
Evo mozec cak pitat i Gabrea. Moje sluske su bile kod njega na testu, pa nek ti napise... |
Definitivno Pioneer nema sta da trazi u drustvu Sennheisera, AKGa ili Kossa.
|
Citiraj:
Ja sam ove svoje isprobao na 4-5 izvora zvuka i svaki put isto. Osim toga rodjak uzeo HD201 kad i ja i kod njega isto. I onda procitam na nekim forumima kako je isto i kod drugih. Jako ovise o izvoru zvuka, odnosno o snazi izlaza, pa integrirane i diskretne zvucne otpadaju, makar to bile ne-znam-koje zvucne. Jedino na cemu ce dobro zvucat su izlazi poput onih na Z2300 ili na boljim linijama/HiFi sustavima. Pajonirke ne pate od toga, dobar zvuk i na integrirci. Citiraj:
|
Ako bi mogao nagurati još 80ak kuna za HD 205 bilo bi idealno jer su to super slušalice. No ako ne može mislim da će one Pionirke biti čisto u redu.
Doduše, ja sam iz Sennheiser fan cluba pošto imam OMX52 na mobitelu zalemljene, PMX100 na mp3-u te za kompom HD 465. :) |
Citiraj:
Kod gabrea smo ih slusali i na onboardici i na zvucnoj i na pojacalu... Razlike pretjerane nije bilo. |
ma pionir je davno prevazidzen,zaostali si skroz................
|
Citiraj:
|
hd201 moja preporuka
|
baš sad sam gledao review za HD 202 i HD 205, kod oba modela je navedeno da postanu neudobne za nošenje nakon 2-3-sata, stiskanje, žuljanje i vrućina..
Komu sad vjerovati, ja sam dosad imao samo male slušalice koje ne obuhvaćaju uho, možda je u tome problem sa svim slušalicama tog tipa? |
HD 201, fenomenalne.Jako udobne sa jako dobrim zvukom i to na bilo ćemu!Na kompu izvrstan zvuk u igrama i pri slušanju muzike.Kada ih spojim na mp3 player koda sam kupio nove uši,razlika je nebo i zemlja u odnosu na male ušne slušalice tako da još nisam naišao na neki izvor zvuka gdje nebi dobro svirale.a platio sam ih 200 kn...smješna cifra za tu kvalitetu.Da me nije sram hodao bi sa njima po gradu dok slušam mljuzu.Mogu biti i satima na glavi bez da se pojavi neka nervoza.
|
Eto zbog ovakvih hvalospjeva o HD201 sam ih i kupio. Da sam se zajebao znaju vec vrapci na granama.
|
Citiraj:
Sto si nakraju napravil sa njima? Nisi ih valjda prodao? |
Citiraj:
Pogledaj ovu temu: http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...ighlight=HD201 Sluske su mozda dobre, ali samo kad se spoje na pojacalo. |
Kratki Prikaz HD 202: http://www.headphone.com/products/he...ser-hd-202.php
Zašto uopće raspravljati o HD 201, kad su HD 202 samo 10kn skuplje? |
Citiraj:
Nisu hvalospjevi ,samo realnost.Možda si kupio polusipravan primjerak.A to da slušalicama treba nekakva posebna kompatibilnost demantiraju moja dva mp3 playera koji su jeftinjaci i moj mob Nokia 5300.Istina na kompu imam Audigy SE i nisam ih probavao na integruši ali da im stvarno treba nekakvo pojačalo ne bi li bio zvuk na playerima ili mobitelu loš ili piskutav. http://www.dvhardware.net/review84_sennheiserhd201.html znam da to i nije recenzija tek još jedno mišljenje... |
Jos malo ce ljudi poceti testirati slusalice na kineskim tranzistorima od 2 eura pa ce pisati da nesto nevalja,treba brate prikljuciti pravi signal pa onda cuti kako rade slusalice recimo kakav liniski cd player i jos dobar disk koji se dobro poznaje pa tek onda donositi sud o kvaliteti ili nekvaliteti.
|
Problem je u tome sto ove HD201 ubijaju noname sluske od ~50kn. Mozda su moja ocekivanja od zenhajzerki bila prevelika? Ocekivao sam gro bolji zvuk nego na ovim noname sluskama.
|
Citiraj:
Ja imam 212pro i ispocetka sam ih mislio bacit u smece jer mi je zvuk bio sranje. Nakon 24h sviranja je skroz drugaciji zvuk, dakle potrebno im je nekih 20-24h usviravanja i tek onda valjaju. A noname sluske od 50kn mozes usviravat 3dana uvjek ce biti isti zvuk... Imao sam slusalice od 20-150kn raznih proizvodjaca (nisam imao Pioneer) ali nijedne nisu bile blizu Sennheiseru. |
Bit ce da ih nije usvirao.
megaLOL Srv :p :D |
ne zelim zvucat s visoka, ali mi malo smjeshno da pricate od slushalicama od 200kn kao nekim 1000+ kn slushalicama.
|
da su uključim, Sennheiser-ice HD202 probao kod sebe, i jednako praktički zvuče i na onboard zvučnoj, i na receiveru preko headphone out...
zvuče jako dobro na svemu.. naravno da ima i boljih, ali ove slušalicve dođu ispod 200kn, a za usporedbu mogu stavit plantronics za 350kn, i sennheiser je daleko kompletnija slušalica.. čišći zvuk, malo slabiji bas no daleko udobnije na glavi. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:43. |