Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.06.2004., 02:45   #1
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Chenbo Gaming Bomb vs. Aopen h600b

koje je po vašem mišljenju bolji zbor???

chenbro(zeleni) mi je onak inovativnog dizajna i ima guba bočnu stranicu, 1x120mm vent odozadi i 1x92mm vent naprijed,ali pazi ovo NEMA reset button (wtf kak su uspjeli to napraviti)

aopen je konzervativnije i čini mi se bolje kvalitete izrade ,ali podržava samo 80mm ventove (2xodozada,2x gore,1x naprijed) i ima klasičnu pleksi stranicu i naravno skoro je duplo skuplje

naravno sva optika bi bila pokrivena coolmaster crnim maskama i kučište bi trebalo u dogledno vrijeme zaprimiti dfi lanparty B u kombinaciji sa zelenim/black light katodama

posebno me zanima ako netko ima aopena da kaže dojmove,dali je izvana neki dio koji nije crni ili sivi(npr. rub oko pleksija na bočnoj stranici) i koje su boje power/hdd ledice...
MentalHarikiri je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2004., 08:15   #2
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Imam bijelog AOpena i čisto sam zadovoljan.
Jedino su me smetale mrežice koje sam ispilio. E, da, i donji 5.25" bay je neupotrebljiv jer udara u matičnu.
Pitaj Stalkera, on je uzeo u Autronicu neko fakat dobro kućište sa 2 12cm venta, a izgleda solidno.
Sky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.06.2004., 08:48   #3
oyilla
Soul Brother

oyilla's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
U svakom slucaju priklonio bih se AOpen varijanti, na kraju krajeva uopce neznam koje dofuro ta chanbro sranja na nase
trziste. Da imam 5 godina i da se furam na luna parkove i sarene gumene bomboncice mozda bi razmisljao o takvoj kupnji. Jedino sto Chanbro korisniku moze pruziti je vizualni sajam kicha i neukusa sto bi, po mom sudu eventualno moglo biti zanimljivo nekom nepodojenom deristu iz srednje bosne kaj gleda mtv i slusha britny spears. Neshto slicno u glazbi predstavlja folk pravac.
Klasika je uvijek u modi, pa tako i AOpen,upamti to. Cudi me da ti,Mental, uopce dvojis oko takvih stvari imajuci u vidu da si jedan od najpametnijih ljudi u Hrvatskoj, a slicno misljenje dijelim uglavnom o svim clanovima pc expert foruma.
Staro 10.06.2004., 12:02   #4
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

eehhh pa sad kak je ono išlo

money money money it's so funny in a rich man's world (naravno disco kugla se vrti i ako ti je promjer trapeza na hlačama manji od metra uopće ni si IN doktore oyilla)....čenbro je sasvim solidan za cijenu po kojoj ide i po onom kaj sam čitao/vidio dosta je kvalitetan (u usporedbi sa codagen i inim "reži prste i istegni leđa kad ga nosiš" kučištima),a o dizajnu nema smisla pričati jer o ukusima(i neukusima) se ne raspravlja
vjeruj mi ja bi najradije tvog Wave Master-a (al crnca) samo što su mi resorsi mali ,a jedan od uvjeta je pre-made pleksi stranica

@sky
ak se ne varam u pitanju je ono mini server kučište...i ono je bilo u kombinacijama,ali je pomalo ispalo jer su ti ventovi na dnu bočne stranice i jer nema pleksi....daj mi još reci koje su boje ledice za hdd/power
Staro 10.06.2004., 14:05   #5
oyilla
Soul Brother

oyilla's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
uahah da, taj mental haraikiri,velik si volim te
Staro 10.06.2004., 19:51   #6
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

jao ojla čut će te denis
Staro 10.06.2004., 21:48   #7
Mile
Premium
Moj komp

Mile's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Pitaj Stalkera, on je uzeo u Autronicu neko fakat dobro kućište sa 2 12cm venta, a izgleda solidno.
Uzeo sam i ja to kućište, samo s drugom maskom (a-03). Ful je prostrano, kvaliteta O.K. Osim 12cm ventova ima imjesta za 3 80mm odkojih jedan puše točno na pci kartice i grafičku. Nekome će biti dobro i to što je napajanje udaljeno od matične pa nije problem montirati Zalmana ako ploča ima socket na vrhu.

No.1:
A64 X2 3800, Coolermaster HyperTX, Gigabyte Ma770-DS3, 2gb Crucial 800, Sapphire HD3650 512mb & Acclero S2, Avermedia speedy hybrid, Avermedia DVB-S, Creative audigy sb1394, WD 120gb, Hitachi 160gb, Maxtor 200gb, Seagate 300gb, Hitachi 400gb @usb, Nec 4551 & LG h55l, Tagan Easycon 530W, Samsung Syncmaster 710n.

No2:
Celeron E1200, Coolermaster HyperTX, Asrock 4CoreDual-VSTA, Gigabyte Hd2400 pro, 2gb Kingmax 667, Creative live!, Dazzle videocollector dvb-t, WD 160gb, Asus dvdrw, Fortron 350w, Samsung Syncmaster 153v

No3:
P2-333, Atc 6150, Matrox millenium g450, 256mb sdram, Fujitsu 40gb, Nec ND-1300, Linkworld 250w, DTK 17" crt

Mile je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2004., 23:52   #8
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Mental, Mislim da misliš na H700A.
H600A je ista stvar kao i H600B, samo bijelo. Inače, ako ti išta znači, PWR je zelena, a HDD je žuta ledica.
Sky je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2004., 00:06   #9
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

mislim na H600B Black pearl...i uzeo sam ga

evo vam link pa pogledajte kak sam ga do sada složio... ići će unutra i dfi lanparty uskoro,žice će biti presvučene uv crijevom i još par sitnica tako da pri ocjenama imajte na umu da još under construction
Staro 15.06.2004., 11:12   #10
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Originally posted by MentalHarikiri
mislim na H600B Black pearl...i uzeo sam ga :
e toga sam i ja jučer dobil , stvarno ljepo kučište .
Samo šteta kaj s njim ne dolazi ona neonka kaj piše da je opcija.

NEgo daj mi reci a svetli onaj vent kaj je nutra odostraga?

kad mi ovaj tjedan dojde ic7-g onda si idem ja ljepo slagati

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.06.2004., 14:03   #11
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

ma case je mrak....za 500 i sitno kuna dobiješ super midi kučište (i fakat je veće od klasičnog midi casea) sa pleksijem na bočnoj stranici....a za čufteka su pleksi stranice po 200 i nekaj kun ?!?!?

vent svjetli RGB (tako piše) ,ali ja ga nisam ni isprobo jer pucam da sve bude zebeljeno

inače moj savjet ti je da odmah ubodeš srebreni floppy i neke crne maske za optikanere (ili ih ofarbaj) jerbo daje odlična štih prednjoj strani

e da sa neonkama (onim od 30cm) češ imati problema jer ne stanu nigdje (osim ako izvadiš HDD kavez na dnu kučišta)...ja sam ih prikeljil na bočnu stranicu
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno