|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Chenbo Gaming Bomb vs. Aopen h600b
koje je po vašem mišljenju bolji zbor??? chenbro(zeleni) mi je onak inovativnog dizajna i ima guba bočnu stranicu, 1x120mm vent odozadi i 1x92mm vent naprijed,ali pazi ovo NEMA reset button (wtf kak su uspjeli to napraviti) aopen je konzervativnije i čini mi se bolje kvalitete izrade ,ali podržava samo 80mm ventove (2xodozada,2x gore,1x naprijed) i ima klasičnu pleksi stranicu i naravno skoro je duplo skuplje ![]() naravno sva optika bi bila pokrivena coolmaster crnim maskama i kučište bi trebalo u dogledno vrijeme zaprimiti dfi lanparty B u kombinaciji sa zelenim/black light katodama posebno me zanima ako netko ima aopena da kaže dojmove,dali je izvana neki dio koji nije crni ili sivi(npr. rub oko pleksija na bočnoj stranici) i koje su boje power/hdd ledice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Imam bijelog AOpena i čisto sam zadovoljan. Jedino su me smetale mrežice koje sam ispilio. E, da, i donji 5.25" bay je neupotrebljiv jer udara u matičnu. Pitaj Stalkera, on je uzeo u Autronicu neko fakat dobro kućište sa 2 12cm venta, a izgleda solidno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
U svakom slucaju priklonio bih se AOpen varijanti, na kraju krajeva uopce neznam koje dofuro ta chanbro sranja na nase trziste. Da imam 5 godina i da se furam na luna parkove i sarene gumene bomboncice mozda bi razmisljao o takvoj kupnji. Jedino sto Chanbro korisniku moze pruziti je vizualni sajam kicha i neukusa sto bi, po mom sudu eventualno moglo biti zanimljivo nekom nepodojenom deristu iz srednje bosne kaj gleda mtv i slusha britny spears. Neshto slicno u glazbi predstavlja folk pravac. Klasika je uvijek u modi, pa tako i AOpen,upamti to. Cudi me da ti,Mental, uopce dvojis oko takvih stvari imajuci u vidu da si jedan od najpametnijih ljudi u Hrvatskoj, a slicno misljenje dijelim uglavnom o svim clanovima pc expert foruma.
![]() |
#4 |
Premium
|
eehhh pa sad kak je ono išlo
money money money it's so funny in a rich man's world (naravno disco kugla se vrti i ako ti je promjer trapeza na hlačama manji od metra uopće ni si IN doktore oyilla)....čenbro je sasvim solidan za cijenu po kojoj ide i po onom kaj sam čitao/vidio dosta je kvalitetan (u usporedbi sa codagen i inim "reži prste i istegni leđa kad ga nosiš" kučištima),a o dizajnu nema smisla pričati jer o ukusima(i neukusima) se ne raspravlja vjeruj mi ja bi najradije tvog Wave Master-a (al crnca) samo što su mi resorsi mali ,a jedan od uvjeta je pre-made pleksi stranica @sky ak se ne varam u pitanju je ono mini server kučište...i ono je bilo u kombinacijama,ali je pomalo ispalo jer su ti ventovi na dnu bočne stranice i jer nema pleksi....daj mi još reci koje su boje ledice za hdd/power |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
uahah da, taj mental haraikiri,velik si volim te
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Mental, Mislim da misliš na H700A. H600A je ista stvar kao i H600B, samo bijelo. Inače, ako ti išta znači, PWR je zelena, a HDD je žuta ledica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
mislim na H600B Black pearl...i uzeo sam ga ![]() ![]() evo vam link pa pogledajte kak sam ga do sada složio... ići će unutra i dfi lanparty uskoro,žice će biti presvučene uv crijevom i još par sitnica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Samo šteta kaj s njim ne dolazi ona neonka kaj piše da je opcija. NEgo daj mi reci a svetli onaj vent kaj je nutra odostraga? kad mi ovaj tjedan dojde ic7-g onda si idem ja ljepo slagati ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ma case je mrak....za 500 i sitno kuna dobiješ super midi kučište (i fakat je veće od klasičnog midi casea) sa pleksijem na bočnoj stranici....a za čufteka su pleksi stranice po 200 i nekaj kun ?!?!? vent svjetli RGB (tako piše) ,ali ja ga nisam ni isprobo jer pucam da sve bude zebeljeno ![]() inače moj savjet ti je da odmah ubodeš srebreni floppy i neke crne maske za optikanere (ili ih ofarbaj) jerbo daje odlična štih prednjoj strani ![]() e da sa neonkama (onim od 30cm) češ imati problema jer ne stanu nigdje (osim ako izvadiš HDD kavez na dnu kučišta)...ja sam ih prikeljil na bočnu stranicu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|