|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Digitalna kamera , oko 3000 kn
Ne razumijem se baš u kamere,a kupujem jednu pa trebam savjet. Kamera je čisto amaterska za obiteljske potrebe. Zapela mi je za oko ova http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=3900080 Vidio sam na netu neke reviewe i čini mi se da je za tu cijenu odlična. Jel savjetujete što drugo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hmm, jesi siguran da ti treba HDD kamera? Za taj novac ti je bolje kupiti panasonicovu sa tri CCD čipa, neznam sad točan naziv, ali internet je pun informacija o njoj, pogledaj malo na forum.hr uglavnom, cijena joj je oko 3100kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#6 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Hvala svima, uzeo sam skoro tu ![]() uzeo sam SONY DCR-SR35E model, a ne SONY DCR-SR32E. Sada je testiram, zum joj je perverzija (40x), lakoća upotrebe, sve 5 za sada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Tvoj izbor, ja vise vjerujem magnetskom mediju ala digitalna traka. A kvaliteta ista. Za te pare si mogao uzeti puno bolju miniDV kameru, ali ljudi padaju na te HDD, HD i ostale fore. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Ljudi, ne padajte na marketinške trikove. HDD je divan bajan i krasan, al što ćeš kad ti rikne? Ili kad ga napuniš, a negdje si gdje nemaš komp na koji ćeš prebacit snimke? Što onda? Ako ti rikne HDD, pozdravi se sa satima i satima snimki. S druge strane, kolike su šanse da ti riknu SVE dv trake s ljetovanja? MiniDV rula ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Imam cca 40 miniDV traka zasad snimljenih i mislim da su ipak dugovjecnije od plasticnih medija ala CD/DVD, koji nakon 5 godina budu zreli za odstrel. Ako i toliko prezive. Jos samo da mi je nekakav mali miniDV player sa firewireom nabaviti da ne moram svaki put preko kamere to sve prestekavati i prebacivati kadrove na komp, pas mater. Bas su i to mogli nekako rijesiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|