![]() |
Digitalna kamera , oko 3000 kn
Ne razumijem se baš u kamere,a kupujem jednu pa trebam savjet. Kamera je čisto amaterska za obiteljske potrebe. Zapela mi je za oko ova
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=3900080 Vidio sam na netu neke reviewe i čini mi se da je za tu cijenu odlična. Jel savjetujete što drugo ? |
hmm, jesi siguran da ti treba HDD kamera?
Za taj novac ti je bolje kupiti panasonicovu sa tri CCD čipa, neznam sad točan naziv, ali internet je pun informacija o njoj, pogledaj malo na forum.hr uglavnom, cijena joj je oko 3100kn |
Vidio sam u jednom od kataloga koji dolazi uz novine (mislim da je u Emmezeti) Sonyjevu HDD kameru s 30Gb, 2999kn, mislim da cu si to uskoro kupiti :)
|
Mislim da u mercatoneu ima neka samsungova za 999kn. Za čisto obiteljske potrebe, dosta.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Hvala svima, uzeo sam skoro tu :D. uzeo sam SONY DCR-SR35E model, a ne SONY DCR-SR32E. Sada je testiram, zum joj je perverzija (40x), lakoća upotrebe, sve 5 za sada. |
Zanima me samo gdje ces cuvati originalne sirove snimke kad natrpas taj hard na kameri? MiniDV tu rula nenadjebivo.
|
Citiraj:
|
Tvoj izbor, ja vise vjerujem magnetskom mediju ala digitalna traka. A kvaliteta ista. Za te pare si mogao uzeti puno bolju miniDV kameru, ali ljudi padaju na te HDD, HD i ostale fore.
|
Citiraj:
Ljudi, ne padajte na marketinške trikove. HDD je divan bajan i krasan, al što ćeš kad ti rikne? Ili kad ga napuniš, a negdje si gdje nemaš komp na koji ćeš prebacit snimke? Što onda? Ako ti rikne HDD, pozdravi se sa satima i satima snimki. S druge strane, kolike su šanse da ti riknu SVE dv trake s ljetovanja? MiniDV rula :care: |
Imam cca 40 miniDV traka zasad snimljenih i mislim da su ipak dugovjecnije od plasticnih medija ala CD/DVD, koji nakon 5 godina budu zreli za odstrel. Ako i toliko prezive.
Jos samo da mi je nekakav mali miniDV player sa firewireom nabaviti da ne moram svaki put preko kamere to sve prestekavati i prebacivati kadrove na komp, pas mater. Bas su i to mogli nekako rijesiti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:02. |