|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Molba - snimanje TV programa
Može netko snimiti s TV karticom na rubu znanosti danas u 15 do 3? (link) U to vrijeme imam taman ispit pa nemogu pogledati a kako vidim na programu nema reprize...O načinu distribucije snimljenog materijala se možemo dogovoriti putem PMa (RS, torrenti...) Plaćam pivu ak se sretnemo u VŽ/ČK ![]() mod: sorry ak sam fulao podforum, ovaj mi se činio nekako najprikladniji... |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
S HRT-ove stranice: Mogu li nabaviti snimku emisije koja je bila na televiziji? Ovisi o kojoj je emisiji riječ. Ako je to emisija koju nije proizveo HRT (uključujući i strane serije i filmove), sasvim je sigurno da HRT ima tek licenciju za emitiranje i da emisiju ne smije kopirati i dalje prodavati. U tom slučaju preporučujemo da se javite izravno onome tko je emisiju proizveo. Ako vas zanima HRT-ova proizvodnja, javite se gospođi Ljerki Višnar (01/634 31 84 ili ljerka.visnar(at)hrt.hr ) i ona će vas izvijestiti o dostupnosti emisije i uvjetima nabave. (Npr., VHS-om koji ćete dobiti smijete se koristiti samo za privatnu uporabu, trebate platiti ga prema cjeniku HTV-a i tako dalje.)
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|