|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
dva Monitora, dve tastature, dva miša
da li netko zna kako na jedan kompjuter spojiti dva monitora i dve tatstature i dva miše kako bi mogli dva korisnika koristiti isti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
miš+ tastaura na PS/2 miš + tastatura na USB za monitor ti treba poseban spliter koji treba kupiti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Može se ali... Postojao je uređaj koji se zvao Buddy. Omogućavao je sve što želiš ali na drugom kompu baš i nisi mogao igrati igrice. Grafika je bila slaba. Kod nas se to više ne prodaje a sumnjam da i vani. Kada bi nabavio rabljeni dio, ne znam koliko bi bilo upotrebljivo. Koštalo je 1600 kn.
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa sa ATI-com imaš mogućnost nezavisnog prikaza na dva monitora. Za djeljenje veze na net isto postoji soft...neke igre podržavaju nekaj slično. Pitanje je kaj bi ti htio ustvari delati. Ako misliš na to da npr. svatko igra drugačiju igru to ti ne bu išlo. Rad u nekim aplikacijama ili nekaj na temu multimedije još nekak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() stvar je u tome da u isto vrijeme dva korisnika koristte taj isti kompjuter ali da svatko ima svoju tastaturu miša i monitor. Hm , za monitor i tastaturu sam našo svić, a za miša valjda nije problem ako su spojeni dva na USB ili je? Jedinoo što je taj svić za tastaturu sa din priključkom i morra se ručno prebacivat znaći da ne mogu u isto vrijeme koristiti komp. Any Idea!! :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
To to nikako neće ići. Barem ne pukim dodavanjem tipkovnice, miša i monitora. Bilo je svojevremeno specijalizirana PCI kartica upravo za tu namjenu (na nju se prišteka sve gore navedeno) no nije bila baš jako povoljna cijenom (koliko se sjećam, 2 soma kuna ili sl.). U jednom starom Bug-u ima i recenzija te kartice.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|