|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
19" monitor... do 1700 kn
bog,pise iz splita...bili mi mogli rec neki monitor da kupim kao sto vidite u naslovu...od 19" do 1700 kn -...netreba bit bog zna sta..samo da iman,,jer mi je crka moj..na njemu igran dotu..i css....a filmove slabo gledan..nesto ono...da valja za te pare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Philips 190P7ES |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
zasto preporuciti covjeku monitor koji nije nista posebno bolji od recimo bitno jeftinijeg 190c8fs?! Taj monitor je nekad imalo smisla kupovat dok je imao drugu matricu, danas kad dolazi s TN vulgaris je samo precjenjen u svakom slucaju ako nisi anti wide uzmi za 1500 200ws8fs/b, za 150kn vise osjetno vise radnog prostora i ista (ne)kvaliteta + dvi kabel obavezno kupit ![]()
![]() |
#6 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#8 | |
|
Citiraj:
Ti mu predlažeš 20" monitor, a čovjek možda nema dovoljno jaku grafičku karticu za igranje na toj rezoluciji. I zbog toga mu je dovoljno 19". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
e bog...hvala na ovim preporukama...vidit cu ovo sta ste predlozili i kupit... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
decki zao mi je sto kvarim veselje ali taj monitor ima odziv od 20ms tako da neznam jeli pogodan za igre a kod takvog odziva i gh se pojavlja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
s tim da je tu vjerojatno deklarirano black to black vrijeme posto se ne radi o marketinski napuhanom monitoru pa je 20ms i vise nego pristojno i itekako igrivo ![]() ali trazim sad bas specifikaciju tocnu od lenova pa mi nejde bas..
![]() |
#12 |
Registered User
|
..pozdravf..opet ja....evo da javim..kupija sam philips 190s...pa ako moze ko rec valja li to sta.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|