![]() |
19" monitor... do 1700 kn
bog,pise iz splita...bili mi mogli rec neki monitor da kupim kao sto vidite u naslovu...od 19" do 1700 kn -...netreba bit bog zna sta..samo da iman,,jer mi je crka moj..na njemu igran dotu..i css....a filmove slabo gledan..nesto ono...da valja za te pare...
|
Philips 190P7ES
|
zasto preporuciti covjeku monitor koji nije nista posebno bolji od recimo bitno jeftinijeg 190c8fs?! Taj monitor je nekad imalo smisla kupovat dok je imao drugu matricu, danas kad dolazi s TN vulgaris je samo precjenjen
u svakom slucaju ako nisi anti wide uzmi za 1500 200ws8fs/b, za 150kn vise osjetno vise radnog prostora i ista (ne)kvaliteta + dvi kabel obavezno kupit :) |
Lenovo L192p
Dolazi s PVA matricom i nudi široki raspon podešenja te kvalitetnu izradu. http://www.superwarehouse.com/images...vo_9419HC2.jpg |
a di ga ima za 1700kn? fora inace, nabava navodi istu cijenu kao za lp1965, bas bi ih volio jednog kraj drugog vidit
|
Citiraj:
Trebalo bi pitati neku firmu koja uvozi od Msana/Recro-a da vide cijenu. |
kjut, ajd bas pogledam sutra il preksutra msanovu cijenu doticnog ako ga imaju pa javim :)
|
Citiraj:
Ti mu predlažeš 20" monitor, a čovjek možda nema dovoljno jaku grafičku karticu za igranje na toj rezoluciji. I zbog toga mu je dovoljno 19". |
e bog...hvala na ovim preporukama...vidit cu ovo sta ste predlozili i kupit... :D a ovo sta se tice graficke...iman losu graficku ati radeon9550 256mb...znan stara je...al ni ne koristim puno komp..vise sam po laptopu...a ta mi je graficka dovoljna za igrat dotu i css...igran ih eto samo da ubijen vrime...al mislin uzimat jaci komp..al ima vrimena :D
|
decki zao mi je sto kvarim veselje ali taj monitor ima odziv od 20ms tako da neznam jeli pogodan za igre a kod takvog odziva i gh se pojavlja...
|
s tim da je tu vjerojatno deklarirano black to black vrijeme posto se ne radi o marketinski napuhanom monitoru pa je 20ms i vise nego pristojno i itekako igrivo ;)
ali trazim sad bas specifikaciju tocnu od lenova pa mi nejde bas.. |
..pozdravf..opet ja....evo da javim..kupija sam philips 190s...pa ako moze ko rec valja li to sta....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |