|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Problem spajanja na mrezu preko viste pod ukljucenom enkripcijom
Pozdrav, prije par dana sam kupio računalo, i već se 2-3 dana pokušavam spojiti na internet ali bezuspješno. OS je Windows Vista Ultimate 64 bit, router Siemens SE555, wlan usb modem DWL-G122, iako ovi tehnički podatci vjerojatno neće biti potrebni, naime problem je u tome što se ne mogu spojiti na internet kada uključim enkripciju WPA/WPA2, ali kada isključim enkripciju sve radi ok, dok na računalu na kojem je instaliran Windows XP pro, sve radi super i sa uključenom enkripcijom. Siguran sam da sam sve podatke tipa password i vrsta enkripcije dobro upisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
tvoja wireless kartica/driver ne podržavaju tu vrstu enkripcije. vidio sam to već sa d-linkovim usb adapterima. naoko sve izgleda ok, čak i pokoji ping prođe ali stvar nikako ne funkcionira. provjeri da li postoji kakav novi firmware za tvoj adapter, ili nabavi novi adapter ili spusti enkripciju/autentikaciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
ne moraš ti ništa napraviti hehe. niti ja kažem da je 100% tako (dapače, da bar ne morao mijenjati išta). samo prenosim svoja iskustva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Ajme u kakvoj ti zabludi živiš... WEP je slaba i zastarjela zaštita koju uopće nije problem probiti, a nedostatak bilo kakve zaštite je prava pozivnica raznim parazitima iz susjedstva da kradu tvoj promet, usporavaju ti vezu i nabiju ogroman račun.
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Fr4nZ. 12.05.2008. u 23:59. |
|
![]() |
![]() |
|
|