|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
kako hackat tuđu šifru od msn-a
Ljudi ispicavam se ako je ovo nedozvoljeni sadrzaj ali pisen zato sta san vec vidia ovakvu poruku samo nisan nasa odgovor pa me stvarno zanima kako ukrast tuđu šifru od msn-a |
![]() |
![]() |
#2 |
Mallosi
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Bananko banana moja je hrana Kako bi bilo da neko tebi hakne msn password? |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
uključiš msn, jednom klikneš na kontakt kojem želiš uzeti šifru, otvoriš cmd, upišeš at "vrijeme koje je 2min ispred tvog na računalu, npr: 20:01" /BhackANApasswordNA request ---enter, restartaš računalo. Kada uključiš računalo na desktopu će ti se pojaviti mali notepad file u kojem piše željeni password, i to je to, banana btw. domy nije online tako da ćeš još koji sat moći ovo isprobavat, jedino ako se tor ili jelc ne pojave |
![]() |
![]() |
#6 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
ma to je jos lakse nego sto mislis.... ovako:start--->run---->"cmd"---->enter ili win+R---->"cmd"---->enter ipconfig/all i rezultate prepisi u notepad i kasnije posalji na abouse sluzbu uz napomenu:" molim vas dajte mi blokirajte pristup netu jer cu pokusavat hackat ljude" i zatim se vrati u cmd---> i upisi ovako cd C:\ [ENTER] format c:[ENTER] y [ENTER] i instaliraj linux neki (hint: BackT****) i onda guuglaj kako dalje ![]()
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|