![]() |
kako hackat tuđu šifru od msn-a
Ljudi ispicavam se ako je ovo nedozvoljeni sadrzaj ali pisen zato sta san vec vidia ovakvu poruku samo nisan nasa odgovor pa me stvarno zanima kako ukrast tuđu šifru od msn-a
|
Citiraj:
|
Bananko banana moja je hrana
Kako bi bilo da neko tebi hakne msn password? |
uključiš msn, jednom klikneš na kontakt kojem želiš uzeti šifru, otvoriš cmd, upišeš at "vrijeme koje je 2min ispred tvog na računalu, npr: 20:01" /BhackANApasswordNA request ---enter, restartaš računalo. Kada uključiš računalo na desktopu će ti se pojaviti mali notepad file u kojem piše željeni password, i to je to, banana
btw. domy nije online tako da ćeš još koji sat moći ovo isprobavat, jedino ako se tor ili jelc ne pojave |
Mali, ohladi, odi na hinko web ili neki iskon chat pa tamo ljudima prodaj ove fore...
Jel voliš banane? :D Čudim se di je već :) |
ma to je jos lakse nego sto mislis....
ovako:start--->run---->"cmd"---->enter ili win+R---->"cmd"---->enter ipconfig/all i rezultate prepisi u notepad i kasnije posalji na abouse sluzbu uz napomenu:" molim vas dajte mi blokirajte pristup netu jer cu pokusavat hackat ljude" i zatim se vrati u cmd---> i upisi ovako cd C:\ [ENTER] format c:[ENTER] y [ENTER] i instaliraj linux neki (hint: BackT****) i onda guuglaj kako dalje :D |
Citiraj:
:lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:31. |