|
![]() |
#1 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
kuciste i napajanje
eto trebao bi kuciste i napajanje. prvo da se malo ispricam jer sigurno postoji 117 ovakvih tema ali imam ispriku. malo sam van dira jer sam bio na brodu a htio bi ovo sto prije rijesiti pa nemam bas vremena sve listati. uglavnom htio bi neko kuciste minimalistickog dizajna, koje pazi na tisinu, u koju stane ove nove bestije od grafa. i isto tako mi treba neko mudularno napajanje koje stane u to kuciste i ima dovoljno wata za recimo 3870 x2 ili slicnu karticu, ono da bude ulog za buducnost. za to dvoje bi recimo dao 1500kn. problem je u tome sta kad gledam ta kucista po stranicama ima ih more. po mogucnosti da je iz vemila, hgspota ili linksa. vidiio sam bio jednog anteca u bugu i izgledao je fora samo su mu prigovorili to da ne stanu te nove duge kartice.
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Minimalističko? Paaa imaš recimo CM690 i 590 ili Chieftec tornjeve (modela ima raznih) koji su uglavnom estetski ugodni i bez previše ukrasa... Napajanje je lako - modularno, jako - Corsair HX520w i to je to...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Coolermaster CM690 + Corsair HX520 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Hm, mozda Antec Solo? Napajanje Corsair, samo ja ne bih isao na modularno jer su nemodularni modeli daleko jeftiniji... A super je i OCZ StealthXstream 600W. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|