|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
(riješeno) Pomoć - Vista nikako ne može pronaći drivere za tipkovnicu
Pozdrav... Ne znam što se događa, ali nakon restarta sistema, jednostavno me pita z adriver za tipkovnicu, pa stavim ono da se skine sa neta preko Viste. Zatim javlja pogrešku da Vista ne može pronaći i instalirati driver i izgasi se to... PS2 Tipkovnica radi, samo USB ne želi šljakat. Reinstalirao sam Logitechov progam, nista... Pliz, help. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Probaj one Legacy USB opcije u BIOSu promjeniti (ako ih ima) i mjenjati USB mod pa upaliti USB keyboard i mouse (ako ima) i pogledaj da nema ploča jumpere za to slučajno (neke imaju jumperima paljenje USB keyboarda) i na kraju vidi dal DFI kakav update BIOSa u tom smjeru spominje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Jel ti mogu dati jedan prijedlog? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() To sam si i mislio, bitno da lokani vistabrižnici tupe po svome. Evo vam ga na. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nećemo opet o Visti... Radi li tipkovnica ili ne?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Al ipak... Ovi prozirni prozorčići... Slabašan sam na to. Kad gledam Vistu i XP, prevagne Vista radi okruglog Starta, al sljedeći put, siguran sam, neće biti tako. Možda zato što sam bacio Vistin DVD pod vatru u kamin. Vise mi je dost reinstaliravanja jer nemreš riješit to da ti ne može očitat tipkovnicu il se počet nekontrolirano gasiti. Mod - može solved gore tamo... Da... EDIT: Narafno da radi. Format C:/ je majka majki. EDIT2: Aaaa, Vljista mi je opet počela gasit storage disk... I to Maxtora. Bolno po uši. Ko da zaustavljam fleksericu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|