PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   (riješeno) Pomoć - Vista nikako ne može pronaći drivere za tipkovnicu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=106347)

IcyTexx 02.05.2008. 02:23

(riješeno) Pomoć - Vista nikako ne može pronaći drivere za tipkovnicu

Pozdrav... Ne znam što se događa, ali nakon restarta sistema, jednostavno me pita z adriver za tipkovnicu, pa stavim ono da se skine sa neta preko Viste. Zatim javlja pogrešku da Vista ne može pronaći i instalirati driver i izgasi se to... PS2 Tipkovnica radi, samo USB ne želi šljakat.

Reinstalirao sam Logitechov progam, nista... Pliz, help.

yedwy 02.05.2008. 08:06

Probaj one Legacy USB opcije u BIOSu promjeniti (ako ih ima) i mjenjati USB mod pa upaliti USB keyboard i mouse (ako ima) i pogledaj da nema ploča jumpere za to slučajno (neke imaju jumperima paljenje USB keyboarda) i na kraju vidi dal DFI kakav update BIOSa u tom smjeru spominje...

IcyTexx 02.05.2008. 19:20

BIOS je najnoviji, sve sam u njemu isprobavao, ništa... Vista prepozna da je ustekana tipkovnica, al ne moze instalirat drivere za nju.

IcyTexx 02.05.2008. 23:20

Bacam Le Grand Reinstalku, pa se nadam da će bit oke... Kopirao sam registry i AppData, dal bi onda mogo dobit natrag full funkcionalnost? Svi programi su bili na drugoj particiji.

Fleks 03.05.2008. 00:26

Jel ti mogu dati jedan prijedlog? :D

domy_os 03.05.2008. 01:07

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1018033)
Bacam Le Grand Reinstalku, pa se nadam da će bit oke... Kopirao sam registry i AppData, dal bi onda mogo dobit natrag full funkcionalnost? Svi programi su bili na drugoj particiji.

Kako kod kojeg programa. Sličnu stvar imam i ja, dosta je korisno jer mi uštedi barem sat, ako ne i dva nakon reinstalacije Windowsa. :)

IcyTexx 03.05.2008. 01:10

Evo me sa nove Viste... Uuu, kako je brza, ne sjećam se ovakve brzine. Valjda zato kaj imam instalirane Firefox i Kaspersky...

Fleks, znam... Ak će doći do sljedećeg reinstalla, vraćam se na XP. :)

Fleks 03.05.2008. 01:20

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1018089)
Evo me sa nove Viste... Uuu, kako je brza, ne sjećam se ovakve brzine. Valjda zato kaj imam instalirane Firefox i Kaspersky...

Dakle ona teorija o tome kako vista ostaje brza za uvjek, a ne ko XP da se usporava, pada u vodu :lol2:

To sam si i mislio, bitno da lokani vistabrižnici tupe po svome. Evo vam ga na.

Citiraj:

Fleks, znam... Ak će doći do sljedećeg reinstalla, vraćam se na XP. :)
Sto bi ti bilo vrlo pametna odluka...

domy_os 03.05.2008. 01:31

Nećemo opet o Visti... Radi li tipkovnica ili ne?

IcyTexx 03.05.2008. 01:32

Al ipak... Ovi prozirni prozorčići... Slabašan sam na to. Kad gledam Vistu i XP, prevagne Vista radi okruglog Starta, al sljedeći put, siguran sam, neće biti tako. Možda zato što sam bacio Vistin DVD pod vatru u kamin. Vise mi je dost reinstaliravanja jer nemreš riješit to da ti ne može očitat tipkovnicu il se počet nekontrolirano gasiti.

Mod - može solved gore tamo... Da...

EDIT:
Narafno da radi. Format C:/ je majka majki.

EDIT2:
Aaaa, Vljista mi je opet počela gasit storage disk... I to Maxtora. Bolno po uši. Ko da zaustavljam fleksericu.

">" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">

flajpan 03.05.2008. 07:41

Jesi li postavio u Power Scheme da ti ne gasi diskove?

IcyTexx 03.05.2008. 14:34

Citiraj:

Autor flajpan (Post 1018133)
Jesi li postavio u Power Scheme da ti ne gasi diskove?

Ma znam sve to... Samo sam htio reć da trebam ponovno sve podešavat.

flajpan 03.05.2008. 14:36

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1018335)
Ma znam sve to... Samo sam htio reć da trebam ponovno sve podešavat.

Ah, to da :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09.