|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Predložite mi tipkovnicu sa backlightom?
...a da nije G11,G15 ili neka sličnd od 500 kuna. Trebam običnu tipkovnicu, bez multimedijalnih tipkica i sličnih điđa-miđa, samo da svijetli u mraku. Jel ima ka ttakvo kod nas za kupit? hvala Shoki
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
revoltecova xl2 ili advanced verzija ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Pogledaj nesto od razerove ponude. Odlicne gaming tipk. ali moras se rastegnuti oko 100kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Saitek Prve tri tipkovnice sa linka imaju pozadinsko osvjetljenje, moj izbor bi bio Eclipse jer imam njegovog "mlađeg brata". Ne znam da li uz Eclipse dolazi command pad, osim tog featurea, ova je tipkovnica vulgaris. Uz podlogu za dlanove zahvalna je kod dugotrajnog korištenja. Eclipse dođe cca 340kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ako trazis nesto povoljnije pogledaj si sharkoon luminous, cca 200kn dodje, imao sam ju oke je tipkovnica http://www.hardwareluxx.de/Images/Sh...s3/Bild002.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
mali savjet: imao sam saitek eclipse, i OK je. samo je problem(kao i na drugima takvog tipa) što ti svijetle 'samo slova' a ne cijele tipke, dakle svjetlo prosijava kroz izrezane rupe u obliku slova. a pošto su sva HR slova samo naljepljena iznad nekih drugih simbola, onda njih po noci 'ne vidiš'. ![]() evo ti slikano to o cemu pricam: ![]() trenutno imam spedlinkovu, i bolja mi je dosta. svijetle cijele tipke pa se sva slova vide i u mraku. pogotovo jer su kompaktne dimenzije(bez brojeva koje nikada ne koristim) a sve svijetli i izvrsno se vidi(nije napadno ofkors, a ima i prekidač on/off za backlight) +2xUSB sa strane ![]() ![]() a imas i full size takodjer ako koristis numericki dio. ![]() tu imas vise na istu temu: LINK
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 04.05.2008. u 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
mislio sam si uzet saitek eclipse, al previse mi je dat 350kn za tipkovnicu. jel zna itko nekakvu koja nije slim i da svijetli (do 200kn) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pa klikni na link sto sam ti dao gore. imas istu kao i moja, nije slim i full format je(sa brojkama) speedlinkov model, nije ni skupa ![]() dodje kao i ona manja. http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...rnije&id=32529
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam Revoltec lightboard xl2 i super je, možeš je isprobat u Feniksu prije kupnje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|