|
![]() |
#1 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
cooler za x1950gt, molim savjet
dakle stvar je slijedeća,imam 2 grafičke x1950gt i hoću ih spojit u cf, problem je u tome što su stock cooleri pushiona,zuje kao ludi a slabo hlade. kupio sam nedavno accelero s1 rev2 i stavio na grafičku ali sada je problem slijedeći-nemogu više imat cf. s1 je jednostavno preširok da bih mogao prebacit kablove preko njega, a ako idem na opciju da kablovi idu kroz njega,drugi cf kabel mi udara točno na polovicu accelerovog heatpipe-a što i tu misiju čini nemogućom. probao sam prodati jednu grafičku no izgleda nitko nije zainteresiran za taj model tako da ju planiram ponovo vratit u komp pa nek stoji u cf-u, ali moram riješit adekvatno hlađenje i zato se vama obraćam. dakle treba mi cooler za grafu da je bolji od stock coolera a da dimenzijama ne prelazi dimenzije grafičke ili ako već prelazi,da mi barem ostavlja prostora oko cf instalacije. thnx i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Imas za kupiti dugacki CF kabel, ali ne kod nas. Obrati se Beshtiji, za koji dan otvara shop pa bi trebao imati to, ako nema mozda ti moze nabaviti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
otvara, kako da ne. evo u ponedjeljak...ili petak...ili vec jedan dan u tjednu. samo ne znamo kojeg tjedna ![]() mislim, jasno mi je da se covjek bori s "HR birokracijom"TM ali zajebo je poprilican broj ljudi ovdje svim tim "sigurnim" danima kada otvara. ne mora sad i ti dodavati tom broju ljudi jos jednog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
ma,sve ok,ja bih isto volio da beshtija otvori više taj šop,ali eto,očito je zapeo u probleme. nije da mi se žuri,stavio sam karticu na prodaju al izgleda je ljudima previše dati 60% cijene za 4 tjedna staru grafu a meni se ne isplati za jeftinije ju prodavati. jel itko koristio ZALMAN VF900-Cu cooler,volio bih čuti konkretne dokaze,čitao sam malo reviewe na par stranica i svi govore da je solidan,pa možda bih njega uzeo za drugu grafu i onda spojio cf.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
U 2du spustis brzinu vrtnje da ventovi ne smetaju , a u 3du ih nafrljis i gotovo , bez ikakvih modifikacija na hladjenju , to je moje misljenje . jer ak recimo uzmes vf900 x2 to je nekih 500kn , i nije isplativo ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Accelero X2 je idealan za te grafe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|