Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.04.2008., 15:45   #1
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
cooler za x1950gt, molim savjet

dakle stvar je slijedeća,imam 2 grafičke x1950gt i hoću ih spojit u cf, problem je u tome što su stock cooleri pushiona,zuje kao ludi a slabo hlade.
kupio sam nedavno accelero s1 rev2 i stavio na grafičku ali sada je problem slijedeći-nemogu više imat cf.
s1 je jednostavno preširok da bih mogao prebacit kablove preko njega, a ako idem na opciju da kablovi idu kroz njega,drugi cf kabel mi udara točno na polovicu accelerovog heatpipe-a što i tu misiju čini nemogućom.
probao sam prodati jednu grafičku no izgleda nitko nije zainteresiran za taj model tako da ju planiram ponovo vratit u komp pa nek stoji u cf-u, ali moram riješit adekvatno hlađenje i zato se vama obraćam.
dakle treba mi cooler za grafu da je bolji od stock coolera a da dimenzijama ne prelazi dimenzije grafičke ili ako već prelazi,da mi barem ostavlja prostora oko cf instalacije.
thnx i
Staro 26.04.2008., 21:59   #2
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Imas za kupiti dugacki CF kabel, ali ne kod nas. Obrati se Beshtiji, za koji dan otvara shop pa bi trebao imati to, ako nema mozda ti moze nabaviti.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.04.2008., 02:51   #3
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
otvara, kako da ne. evo u ponedjeljak...ili petak...ili vec jedan dan u tjednu. samo ne znamo kojeg tjedna
mislim, jasno mi je da se covjek bori s "HR birokracijom"TM ali zajebo je poprilican broj ljudi ovdje svim tim "sigurnim" danima kada otvara. ne mora sad i ti dodavati tom broju ljudi jos jednog
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2008., 20:53   #4
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
ma,sve ok,ja bih isto volio da beshtija otvori više taj šop,ali eto,očito je zapeo u probleme.
nije da mi se žuri,stavio sam karticu na prodaju al izgleda je ljudima previše dati 60% cijene za 4 tjedna staru grafu a meni se ne isplati za jeftinije ju prodavati.
jel itko koristio ZALMAN VF900-Cu cooler,volio bih čuti konkretne dokaze,čitao sam malo reviewe na par stranica i svi govore da je solidan,pa možda bih njega uzeo za drugu grafu i onda spojio cf....
Staro 28.04.2008., 15:14   #5
2XO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Zalman vf700 cu na 5v ju sasvim solidno hladi i ne čuje se pa ako ga možeš za jeftino nabavit mislim da je najbolje rješenje.
2XO je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 18:40   #6
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
U 2du spustis brzinu vrtnje da ventovi ne smetaju , a u 3du ih nafrljis i gotovo , bez ikakvih modifikacija na hladjenju , to je moje misljenje . jer ak recimo uzmes vf900 x2 to je nekih 500kn , i nije isplativo ...
Router je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 20:22   #7
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Accelero X2 je idealan za te grafe
Dizel je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas