|
![]() |
#1 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Bad signature in sector 0 on 82h 82h se može nazvati xh, jer je to treći disk u računalu, drugi je 81h itd. To je žuto markirana porukica koju prijavi active killdisk (u ovom slučaju verzija 5.0) nakon što je upotrebljen pod windowsima (XP pro) kako bi nulirao ovaj disk. Stvar je u tome što na drugom disku ne dobivam takovu poruku. napomena: Nakon toga sam kreirao particiju veličine diska, na tom disku, i napravio scan for bad sectors sa Acronis Disk directorom, to je onaj dugotrajniji sken, koji mi tvrdi da je 0bytes in bad sectors. Mene samo zanima što to killdisku, ili što općenito znači taj Bad signature na disku? I još više me zanima da li je to bad sector. Molim vas za pomoć, google mi ne pomaže u ovom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni smrdi na problem u partition table-u. Probaj pokrenuti Partition Info u Partition Magicu iz Windowsa, pa ako ti prijavi gresku, saniraj ju sa Partition Doctorom. A mozes odmah i uraditi dijagnostiku sa ovim drugim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
hvala wrag. ali nije mi jasno kako je to moguće na kon "one pass zeroes" s killdiskom?? pa to sam radio upravo da ubijem sve. Zar nebi on trebao uništit mft i sve druge zapise na disku bilo kakve vrste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Sad mi stvarno ne pada nista na pamet. O kojem se disku radi? Probaj ovo gore sto sam napisao, ili probaj sa njegovim tvornickim alatom preskenirati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa upravo zato se i javlja greška jer si ga napunia nulama. Kroz Disk Managment ako "vidi" kakvu particiju istu ubi, napravi novu i formatiraj je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|