|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Win Explorer i welcome screen
Imam problem s explorerom bio sam reinstaliro win i opet ista stvar mi se pojavila! pojavi se welcome screen i na tome ostane nece uopce da udje u win i onda odem alt+ctrl+del i onda mi izbaci task manager i udje kao u win al je samo wallpaper prikaze bez ikona i icega i onda na task manageru odem end process i ponovno odem na new task new run explorer i onda sve ok! U cemu je problem zasto nece da mi odma udje u win?? Imam XP Professional i SP2 kako da to rijesim jel zna netko o cemu je rijec??bas me zivcira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Virus zna poremetit Windows na takav način proskeniraj komp sa dobrim AVom koji je updatean friško! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
Ma vidio sam i Visti i XPa sa tim smećem, i jednostavno nema explorera, kada se visrusu srede i spywarei sve je 5 (Kaspersky AV7 i SpyBot SD)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Meni i dalje nece da radi kako treba a skeniro sam vec sve i pomocu raznih programa da registry pocisti i sve te gluposti i opet nista jednostavno uvijek problema s tim explorerom al samo kad imam SP2 ne kuzim! ovo mi sad tako ide na zivce nove win stavio i to me sad zeza za poludit |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
To se i meni desilo. Virus neki, uglavnom rijesio ponovnom instalacijom windowsa. Probaj rucno explorer pokrenut file/run/explorer edit:tek sad vidim da tako i otvaras explorer, ne citam pazljivo Zadnje izmijenjeno od: Crash009. 13.04.2008. u 19:28. Razlog: a opet sam glup |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Jel se to da nekako reparirat ili nesto izves da radi kako treba?? |
![]() |
![]() |
|
|