![]() |
Win Explorer i welcome screen
Imam problem s explorerom bio sam reinstaliro win i opet ista stvar mi se pojavila! pojavi se welcome screen i na tome ostane nece uopce da udje u win i onda odem alt+ctrl+del i onda mi izbaci task manager i udje kao u win al je samo wallpaper prikaze bez ikona i icega i onda na task manageru odem end process i ponovno odem na new task new run explorer i onda sve ok!
U cemu je problem zasto nece da mi odma udje u win?? Imam XP Professional i SP2 kako da to rijesim jel zna netko o cemu je rijec??bas me zivcira:care: |
Virus zna poremetit Windows na takav način proskeniraj komp sa dobrim AVom koji je updatean friško!
|
Evo sad sam sa Ad Aware i Spybotom skeniro i obriso je sto je bilo al koliko sam primjetio jedino kad imam win sa SP2 onda me to zeza kad su win bez SP2 onda sve ok
|
Citiraj:
|
Meni i dalje nece da radi kako treba a skeniro sam vec sve i pomocu raznih programa da registry pocisti i sve te gluposti i opet nista jednostavno uvijek problema s tim explorerom al samo kad imam SP2 ne kuzim!
ovo mi sad tako ide na zivce nove win stavio i to me sad zeza za poludit |
To se i meni desilo. Virus neki, uglavnom rijesio ponovnom instalacijom windowsa.
Probaj rucno explorer pokrenut file/run/explorer edit:tek sad vidim da tako i otvaras explorer, ne citam pazljivo |
pa da svaki put moram tako!
Ma bio sam ponovno instaliro win i eto opet ista stvar ne znam u cemu je problem sta ga to koci i kako da napravim a bas me zivcira! |
Jel se to da nekako reparirat ili nesto izves da radi kako treba??
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |