|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Vlasnici 380/480W Tagana, javite se!
Ok, ekipo, ako ste ponosni vlasnici dotičnog napajanja, imam pitanje za vas. Jel vam cvrči trafo? Ne bruji, kao svaki malo jači trafo, nego kao cvrčanje kao kad nešto dotiče lopatice ventilatora (ventovi su ok, nije do nijih, samo tako zvuči) ili kao kad hard piše i čita. Da mi komp nije zbilja supertih, ne bi se ništa čulo, pa me zanima jesam li ja baš dobio sfukani primjerak ili je to tako po defaultu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Kak to misliš... čuje se. Pa moj se Tagan 480W ne čuje - točka ![]() Si ziher da se jako čuje .... mislim comp mi je tih, a ja sam jako osjetljiv na takove stvari. Pitaj na Links forumu ![]() Nema nas tu baš puno s Taganima. Većina još uvijek fura MS ili nekaj slično ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ništa Sky, po novo napajanje. Il metni TT ventove pa ga nećeš čut. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Hvala ekipo, kad dobijem račun od Jozhe, idem po novo napajanje. ![]() @ vga: imam i ja dva komada, hoćeš? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Vlasnici 380/480W Tagana, javite se!
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Nije grill, baš se čuje iz unutrašnjosti. Ali budem pokušao, niš me ne košta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Eto, danas sam zamijenio napajanja i očito je takva model, i na novom napajanju se čuje cvrčanje. Ispričavam se Jozhi i Danku iz TriTradea, zbilja sam mislio da je napajanje neispravno. Moj savjet je izbjegavajte U01 verziju 380W Tagana ako hoćete apsolutnu tišinu. Da se razumijemo, čak i prosječni vent će zamaskirati taj zvuk, ali u mom kućištu, Tagan se čuje. U(iliE)00 verzije su izgleda nečujne. Još jednom isprika. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
A opet, dva ista modela se čuju na isti način... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Sky zbilja nemaš sreće... Drugi put zemi AOpena/Fortrona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Treba kaj skurit??
|
A da uzmeš Anteca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
A Zalman, svi ih vani hvale... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Po meni je Fortron najbolji, 12cm vent ipak smanji temp proca za koji stupanj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Upravo tako. Otići ću u Links, isprobati Chiefteca, BeQuieta i Fortrona i odlučiti se kojeg. Tagan više ne diram ni štapom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
Ni moj (380W) se ne cuje, tih je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
Isprobao sam ga maloprije na suho, nema cvrčanja, nisam ni skužio da radi (već sam mislio da ga nisam uštekao u struju ![]() Ali čim ga prikopčam na matičnu (sve ostalo isključeno) čuje se cvrčanje. Jel mogu nešto sjebat ako priključim na sve osim matične i uključim napajanje (dakle, diskovi, optikaneri, grafa, ventovi)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Gle, nije valjda da je svakom osim meni Tagan nečujan i da sam baš ja dobio dva primjerka koji cvrče. Je*o te logika... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Treba kaj skurit??
|
Logika kaže da tvoj slučaj nije logičan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
..starija garda
|
Citiraj:
2. zasto mislis da "maticna" nije potrosac? 3. zasto mislis da ti se ne pricinja? mozda ti pocinju "pucati savovi " ![]() ![]() (PS.. ako vec prckas , OK.. ali interesira me.. sta ti je palo na pamet da bi se moglo desiti :confused: ) Citiraj:
![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 25.05.2004. u 10:38. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
Citiraj:
2.) Zašto ne mislim da matična nije potrošač!? Dobro, što si ti pušio? Matična nije potrošač, LOL... ![]() Ili si mislio da sam ja mislio da matičnoj ne treba struja? Mislio sam isprobati kako napajanje radi pod nekim drugim opterećenjem koje nije matična. Znam da nije isto, ali taman dovoljno da nije u "praznom hodu". 3.) Moguće... a moguće da se tebi pričinja matična nije potrošač... ![]() edit: vjerojatno ništa, ali me zanimalo. Better safe than sorry... Ma **** te MS i Tagan zajedno... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]() pardon me , tako je to kad radis dve smjene : giljotin : flyingey popravih ![]() PS ..nego ono pod 1.. zasto mislis da su zanemarive? pih.. pa nije to industrijski standard ( a i za industriju ima svega to mi vjeruj) ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
LOL. Pa zašto onda visiš ispred kompa, odi se pošteno naspavati. ![]() Mislim zato jer nitko nije imao problema sa Taganom osim mene. Prošvrljao sam po hrpi foruma i nitko se nije žalio na zvukove sa Taganom. Sad mi je malo čudno da baš ja dobijem dva napajanja koja cvrče, shvaćaš? Još sam poslao mail Tagan supportu, gamad mi se još nije javila. ![]() Otići ću kod prijatelja isprobati na istoj ovakvoj ploči Tagana pa ću vidjeti u kojem grmu leži zec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
A probaj otic i kod nekog frenda koji nema takvu plocu nego neku drugu...
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
..starija garda
|
Citiraj:
a ne s ovom kantom od ploce ![]() ![]() ![]() :clap: ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|