|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Skinuo sam s neta jedan dvd veličine ~7,3 GB i sad ga želim spržiti,a s obzirom da ne želim koristit DL medije (zbog cijene a i zbog nekih problema kod nekih pržilica i određenog softwera) bih film spržio na 2 jednoslojna diska s tim da želim sačuvati punu kvalitetu filma(ne želim ga kompresirati) i ne želim izbacivati menije,uvodne špice itd. tako da DVDShrink ne dolazi u obzir. Ukratko želim imati film u punom obliku na 2 DVD-a.Kako da to napravim i s kojim softverom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
DVDFab Platinum ti je najbolji da podjelis na dva medija, cak mozes imati i meni na obadva ako hoces.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
...da,u međuvremenu sam baš naletio na dotični program,vrlo je jednostvan i sve je obavio kako treba,podijelio na disc1 i disc2,spržio sam s Nerom i sve štima. Thanx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
ti s dvd fab platinumom gubis na kvaliteti ja koristim opciju...skinem dvd9 na hdd pomocu dvd fab platinuma...zatim upalim shrink 3.2 s kojim izbacim ostale gluposti tipa isjecke...jezike...i autorske govore...tak da ti dvd ima oko 5.6.5gb i on ga nekompresira puno a stane ti na jedan dvd...i slika je super |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja uglavnom koristim CloneDVD za rekodiranje. Nije najbrži, ali mi se sviđa njegova jednostavnost (foolproof).
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Sto se kvalitete slike tice noma boljeg programa od DVD2one, on nemoze ripoati neko samo transkodirati ali slika mu je fantasticna.
![]() |
#12 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Ak moram birati između nekog komercijalnog alata i alata koji razvija ekipa s doom9, komercijalni alat nema šanse.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|