![]() |
Kako podijeliti DVD da stane na 2 jednoslojna diska bez gubitka kvalitete?
Skinuo sam s neta jedan dvd veličine ~7,3 GB i sad ga želim spržiti,a s obzirom da ne želim koristit DL medije (zbog cijene a i zbog nekih problema kod nekih pržilica i određenog softwera) bih film spržio na 2 jednoslojna diska s tim da želim sačuvati punu kvalitetu filma(ne želim ga kompresirati) i ne želim izbacivati menije,uvodne špice itd. tako da DVDShrink ne dolazi u obzir. Ukratko želim imati film u punom obliku na 2 DVD-a.Kako da to napravim i s kojim softverom?
|
DVDFab Platinum ti je najbolji da podjelis na dva medija, cak mozes imati i meni na obadva ako hoces.
|
Nisam koristio DVDFab puno, al zanima me na koju foru napravi da zadrži originalni meni koji radi na oba dvda?
|
...da,u međuvremenu sam baš naletio na dotični program,vrlo je jednostvan i sve je obavio kako treba,podijelio na disc1 i disc2,spržio sam s Nerom i sve štima. Thanx!
|
Citiraj:
verzija programa je 4.0.1.2 |
a kako da podijelim neki film koji je u mkv formatu?
nešto najjednostavnije što postoji, samo da mi ga podijeli na 4gb dijelove? |
ti s dvd fab platinumom gubis na kvaliteti ja koristim opciju...skinem dvd9 na hdd pomocu dvd fab platinuma...zatim upalim shrink 3.2 s kojim izbacim ostale gluposti tipa isjecke...jezike...i autorske govore...tak da ti dvd ima oko 5.6.5gb i on ga nekompresira puno a stane ti na jedan dvd...i slika je super
|
Što se toga tiče, tu je DVDRebuilder car, puno bolju sliku da negoli ijedan drugi program, sam kaj nije baš 1 click.
|
Ja uglavnom koristim CloneDVD za rekodiranje. Nije najbrži, ali mi se sviđa njegova jednostavnost (foolproof).
|
Citiraj:
|
Sto se kvalitete slike tice noma boljeg programa od DVD2one, on nemoze ripoati neko samo transkodirati ali slika mu je fantasticna.
|
Citiraj:
Ak moram birati između nekog komercijalnog alata i alata koji razvija ekipa s doom9, komercijalni alat nema šanse. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:18. |