|
![]() |
#1 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
prelazak sa iskona na t-com pitanje ?
Trenutno (2 mjeseca) mi je frend posudio t-com internet acc jer je bolji ping, a ja imam iskon xxl adsl preko 2 godine znači ugovor mi je istekao i pročitao sam negdje tu na forumu da mogu jednim pozivom preč na t-com a da ne moram potpisivat novi ugovor , zanima me jel to stvarno moguče ? i npr. ako pređem ovih dana na t-com jel mogu za mjesec dana preć na metronet (bez veze prićam čisto radi primjera), a da ništa dodatno ne plaćam ? thx
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ja sam se malo raspitivao u vezi toga,,,pošto sam student uzeo bih metrocarnet što znači da bih se morao prebaciti na metronet mrežu,e onda sam ja zvao SZK od t coma pa su mi rekli da bi se eventualni ponovni prelazak na t com nebi naplatio tako da vjerojatno to prebacivanje broja kod bilo kojeg operatera je besplatno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da nisi u pravu jer većina ISP-ova svoju uslugu veže uz ugovor na određeno vremensko razdoblje. Imam frenda koji je morao raskinuti ugovor prije nego je istekao. Morao je platiti pretplatu za sve mjesece razlike do isteka ugovora. Tebi je ugovor istekao i sad ga ne moraš više produživati, a dobijati ćeš i dalje ADSL uslugu. Možeš prijeći bilo kojem ISP-u bespaltno. Jedini razlog za potpisivanje novog ugovora sa novim ili postojećim ISP-om je činjenica da ćeš onda dobiti novi modem/router. Ne vidim logike ga prelaziš tscumu kad ako imaš mogućnost odabira drugog ISP-a obzirom da su dotični jeftiniji tj. da je tscum najskuplji. Da ne govorimo da za iznos flat neta kod drugih dobiješ duo uslugu tj. i net i telefon. Sam procijeni šta ti je isplatljivije.
![]() |
#4 | ||
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
@coconut - vidi šta su napisali neki članovi na forumu, sad sam pronašao i quote-ao Citiraj:
Citiraj:
EDIT: vise nije ni bitno, i iskon je dobio 10 gb ![]() ![]()
««-´`-´`·..·´`-´`-»» Zadnje izmijenjeno od: Z-man. 01.04.2008. u 17:03. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
ja sam zvao službu za korisnike i provjerio sam.... to mi se činikli najsigurnije i ženska je rekla od 1.4 da mi sa xxl adsl-om imamo 10 gb ..... ali ponavljam, ženska ![]() zovite 0800 1000 pa provjerite ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|