Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.03.2008., 19:53   #1
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
prelazak sa iskona na t-com pitanje ?

Trenutno (2 mjeseca) mi je frend posudio t-com internet acc jer je bolji ping, a ja
imam iskon xxl adsl preko 2 godine znači ugovor mi je istekao i pročitao sam negdje tu na forumu da mogu jednim pozivom preč na t-com a da ne moram potpisivat novi ugovor , zanima me jel to stvarno moguče ?
i npr. ako pređem ovih dana na t-com jel mogu za mjesec dana preć na metronet (bez veze prićam čisto radi primjera), a da ništa dodatno ne plaćam ?

thx
Staro 01.04.2008., 12:28   #2
zoky21
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
ja sam se malo raspitivao u vezi toga,,,pošto sam student uzeo bih metrocarnet što znači da bih se morao prebaciti na metronet mrežu,e onda sam ja zvao SZK od t coma pa su mi rekli da bi se eventualni ponovni prelazak na t com nebi naplatio tako da vjerojatno to prebacivanje broja kod bilo kojeg operatera je besplatno
zoky21 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.04.2008., 12:48   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Mislim da nisi u pravu jer većina ISP-ova svoju uslugu veže uz ugovor na određeno vremensko razdoblje. Imam frenda koji je morao raskinuti ugovor prije nego je istekao. Morao je platiti pretplatu za sve mjesece razlike do isteka ugovora.
Tebi je ugovor istekao i sad ga ne moraš više produživati, a dobijati ćeš i dalje ADSL uslugu. Možeš prijeći bilo kojem ISP-u bespaltno. Jedini razlog za potpisivanje novog ugovora sa novim ili postojećim ISP-om je činjenica da ćeš onda dobiti novi modem/router.
Ne vidim logike ga prelaziš tscumu kad ako imaš mogućnost odabira drugog ISP-a obzirom da su dotični jeftiniji tj. da je tscum najskuplji. Da ne govorimo da za iznos flat neta kod drugih dobiješ duo uslugu tj. i net i telefon. Sam procijeni šta ti je isplatljivije.
Staro 01.04.2008., 15:07   #4
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

@coconut - vidi šta su napisali neki članovi na forumu, sad sam pronašao i quote-ao

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Ne moras ti nikakav ugovor potpisivati sa t-comom jer si ga vec potpisao (inace ne bi mogao imati XXL ADSL (Iskon.Duo je nesto skroz drugo).
Jednostavno kazes ovima u T-Comu da te prebace na neki novi paket i gotovo... vjerojatno jos uvjek imas username i password od T-Coma...

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Zalosno da netko dan danas ne razlikuje infrastrukturu od traffic opcije. Otvoris si T-com account i probas sa njim ako je ok koristis ga ako nije vise se ne spajas i nece ti dolaziti racuni, ne trebas nikakav ugovor potpisati. Mislim da je treca solucija i voljatel pa mozes i kod njih probati.
? sad sam zbunjen ?

EDIT: vise nije ni bitno, i iskon je dobio 10 gb

Zadnje izmijenjeno od: Z-man. 01.04.2008. u 17:03.
Z-man je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2008., 22:20   #5
pHo3nyX
Registered User
Moj komp

pHo3nyX's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Gdje sad ja mogu provjeriti da imam 10 GB na iskonu... Gledam na korisnickim stranicama i nigdje ne pise nista... Kak da onda znam dal mi se prebacilo sa 5 na 10 GB?
pHo3nyX je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2008., 02:56   #6
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
moj.iskon.hr
murina je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2008., 13:10   #7
pHo3nyX
Registered User
Moj komp

pHo3nyX's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Da i, gledam tamo i nepise dal imam 5 ili 10 GB, pise samo da imam, kao i prije DSL GIGA paket....
pHo3nyX je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2008., 14:52   #8
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Probaj na speedtest.iskon.hr
Staro 02.04.2008., 14:56   #9
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

ja sam zvao službu za korisnike i provjerio sam.... to mi se činikli najsigurnije i ženska je rekla od 1.4 da mi sa xxl adsl-om imamo 10 gb ..... ali ponavljam, ženska
zovite 0800 1000 pa provjerite
Staro 03.04.2008., 06:32   #10
Warcraft1980
Premium
Moj komp

Warcraft1980's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova
ja sam zvao službu za korisnike i provjerio sam.... to mi se činikli najsigurnije i ženska je rekla od 1.4 da mi sa xxl adsl-om imamo 10 gb ..... ali ponavljam, ženska
zovite 0800 1000 pa provjerite
jednom sam imao problem sa linijom, te od pustog zvanja, konkretnu pomoć sam dobio od žene ()...

Wii entertainment

KLIKNI
Warcraft1980 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke