|
![]() |
#1 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
Norton Ghost
Jest da je malo off topic ali zelio bih kazati sljedece: Mislim da se ovdje skupljaju najpametniji ljudi u drzavi. ...i nevezano za to ...dje ima za skinut norton ghost? mozda na bugovim i pc-chipovim cdjeima i dvdjima? ak neko zna mozda tocno o kojim brojevima i izdanjima se radi.
![]() |
#2 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Norton Ghost
Citiraj:
![]() a sta nemas na bugovim cd-ima pretrazivac prijasnjih cda? ovo kazu bugove stranice : Bug 115 lipanj 2002.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Re: Re: Norton Ghost
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
|
khm, niko ne prica o ntfs-u ![]() a ovdje je overview http://enterprisesecurity.symantec.c...ductid=3&EID=0
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Dobio sam sa matičnom 7.0 Ghosta,pa ko hoćeš mogu ti ga mejlat. Težak je oko megabajta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Soul Brother
|
e moze odlicno hvala ti, mail je oyilla@mail.com Sam se nadam da je to ono kaj mi treba.......dakle zelim windoze sa jednog PATA diska preslikati na novi HDD kako bi izbjego ponovnu instalaciju windoza i stotina tisuca vec instaliranih programa.
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo oyilla, poslano je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Soul Brother
|
evo stiglo hvala
![]() |
#10 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
I, jel' radi? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Soul Brother
|
nisam probo, to mi prvi put da koristim nisam siguran da znam sintakse, valjd ima neki help jebiga ako nish zvacu zeta on je doktor nauka
![]() |
#12 |
(°_°)
|
ma nema sintaksi, jednostavan je user interfejs ![]()
![]() |
#13 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Po sjećanju bi to išlo ovako. 1. Napravi MSdos boot disketu ili CD, 2. U biosu postavi da se sistem prvo pokuša dići s flopija ili CD-a, 3. Negdje u root C diska kopiraj ghost.exe (nije nužno, ali najlakše je za nać' kasnije, 4. Digni sistem u dosu s diskete ili cd-a koji si napravio. 5. Slijedi: C: (ENTER) 6. ghost.exe 7. Na slijedeće pitanje možeš odgovorit potvrdno. 8. Kasnije ti ide meni u kojem biraš Partition-image... 9. Vodi računa da image moraš napraviti na particiju odvojenu od one čiji image radiš. Najčešće D. Mada, možeš i na CD, iako je image najčešće puno veći pa treba dijeliti po cd-ovima, što je po meni bezveze. 10. Pošto nemaš kontrolu miša u dosu, između opcija šetaj TAB-om i SHIFT+TAB (za unatrag). Ako si negdje zapeo, ima ovdje "vulkanizera" koji su spremni pomoć. Stara ekipa zna zašto "vulkanizeri". ![]()
![]() |
#15 |
Premium
|
Nema na čemu, uostalom poslao sam ti i .pdf dokument u kojem je detaljno objašnjeno sve što bi te moglo zanimati(osim ako ne znaš engleski). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Samo da nadodam na Rivi-jev post: Nakon završenog ghostanja (dakle disk image to disk) obavezno ugasi stroj i odspoji stari hard. Na netu ima navedenih slučajeva da se na win 2000/XP sistemima registry resetirao (preciznije: registry s first boot-a je prepisao aktualni) jer su se pojavila dva identična hard diska (s primary, active & boot particijom). ..i ja bih sve stavio na boot disketu, znači i ghost.exe - kad već ghosta C:, da ništa i ne piše po njemu (npr. ghost.err fajl, ne daj bože)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|