|
![]() |
#1 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Problem Sa Plocom ?
Stvar je u tome da se na ploči iz siga SB, a ne NB grije ko lud , a komp mi se poceo rušiti u testovima čim temperatura proca pređe cca. 37. I nije da senzor krivo prepoznaje temperaturu jer je cooler od proca na opip hladan, ali se zato one zavojnice pored regulatora napajanja isto dosta griju. E,sada je li to ok. , a problem je u necemu drugom ili da se zabrinem . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
PA STAVI PASIVCA NA SB
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
|
To nikako nije normalno. Da se SB tako inaće grije več bi u ABITu stavili na njega neko hlađenje. Rađe ti telefon u ruku i pitaj u dućanu gdje si ju kupio šta da radiš u toj situaciji. Može biti da je neka greška na ploči i da se zato pretjerano zagrijava. Ja imam istu tu ploču i moj SB je "hladan" na opip prstom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ah TT silent šrot cooler, provjeri dal je kuler dobro sjeo i pogledaj si sondu spod proca, ak ti se SB jako griej to ond anekaj ne štima.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Émile Flournoy
|
Tt Silent Boost mi drži proc uvijek ispod 40, a na opip je hladan. Problem sa nestabilnošču je bio u driverima za grafu, a ni SB se sada puno ne grije. Ni meni nije jasno, ali evo komp radi vec 24 h bez crashanja a temp kućišta ispod 25, proc oko 40. Ovaj Tt ima i prijatelj koji radi u Ve-mila i kaže da se ne može odlučiti između njega i Zalmana 7000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
No samo se ti tjesi da je proc ispod 40'C. Moj nikad ne prijede 34'C. Imam Zalmana. A druga stvar jer je to socket temperatura. Pogledaj malo sto se dogadja u jezgri. Kladim se da je najmanje 55'C idle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Émile Flournoy
|
Da ne govorim kako je Zalman tako hebeno težak da u neko doba iskrivi ploču. Evo sam mu zamjenio vent i sada mi je temp ispod 30 u full loadu, a u kucistu zima ko na sjevernome polu. Ok. tema zaključena sve radi a uskoro dolazi 9600 pro. i 19 inch monitor pa me nema među ljudima idučih mj dana . Samo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kaj se bunite, to vam je novi dizajn ploča. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Razmišljat između Zalmana i TT-a??:confused: Da je riješ o Thermalrightu i Zalmanu bi shvatio al TT i Zalman. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Émile Flournoy
|
:confused: Ovaj moj si mogao uzeti i namještati frizuru jer je fakat bio glat. Možda sam ubo dobru seriju. Kada je kuleru površina neravna naravno da je šrot kuler. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|