|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Molim za pomoć imam Sony DCR-HC19E Mini DV kameru i želim snimljeni sadržaj prebaciti na Dvd, to sam radila tj. htjela napraviti preko programa Nero i to na slijedeći način: start /programs/nero/nero digital/nero digital express - capture video to harddrive (odaberem kameru, odaberem gdje želim snimiti) - play na kameri - record u neri i tu mi sada nastaje problem slika nije jasna i treba ju podesiti a ja ne znam kako i da li je uopće problem u postavkama ili u nečem drugom Molim za pomoć! Možda je potrebno još i ovo imam Laptop tj. Notebook ACER Aspire 5520G Zaslon: 15.4" WXGA Procesor: AMD Turion X2 TL56 1.8GHz Chipset: - Memorija: 2 GB DDR2 Tvrdi disk: 160G Optički uređaj: DVD SuperMulti Grafika: nVidia 8400GS 128MB Zvuk: - OS: Vista Home Premium Povezivanje: modem, GigaLAN, WLAN Portovi: - Ostalo: kamera Dimenzije: - Težina: - Notebook ACER Aspire 5520G Zaslon: 15.4" WXGA Procesor: AMD Turion X2 TL56 1.8GHz Chipset: - Memorija: 2 GB DDR2 Tvrdi disk: 160G Optički uređaj: DVD SuperMulti Grafika: nVidia 8400GS 128MB Zvuk: - OS: Vista Home Premium Povezivanje: modem, GigaLAN, WLAN " Jel kriva grafička kartica? I da kameru i laptop povezala sam USB kabelom, a preko cd koji sam dobila uz kameru to ne funkcionira nikako uppppppoooooooooommmmmmmooooooooććććććććććć!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da ce tu trebat firewire kabel.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Propali Amigaš
|
Tu se Sony postavlja malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Znači stvar je u kabelu?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Provjerio sam, notebook ima firewire.Ne treba PCMCIA firewire kartica. Zadnje izmijenjeno od: NTN. 18.03.2008. u 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Propali Amigaš
|
Nema ni USB gubitaka pri prijenosu, nego njihov firmware u kameri namjerno degradira sliku. Slika je na kazeti u digitalnom obliku i preko USB kabela se jednako prenosi u digitalnom obliku kao i preko firewire. Još 1 razlog zašto kapitalizam suxa Zadnje izmijenjeno od: segregator. 19.03.2008. u 07:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nikakav dodatni software ti ne treba. Spojis kameru na Firewire, Windowsi ce to ponuditi da scapturiras cijelu kazeticu preko Windows Movie Makera i to je to, barem je tako u XP-u...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Dakle kupila sam Firewire kabel, ali moj laptop uopće ne reagira na kameru, kada sam spajala USB-om odmah je prepoznao kameru, a sada ništa u čemu je problem ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Nisam siguran da li je uopće treba prepoznavati u klasičnom smislu, da se pokaže u exploreru. Moja Canon HV20 ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Registered User
|
Sve sam isprobala i ništa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User