|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Gumene vezice
Zanima jel netko zna gdje bi se dako kupiti nekekve gumene vezice debljine jedno 3-4mm. Treba mi da rijesim diskove.. Vidim da većina koristi gumu iz gaca/jakni, a kao takve nemam zanima me jel netko mozda zna gdje bi se to dalo nabavit..Netko mi je rekao da pogledam u ducanu sa priborom za sivanje, ali ne znam i jedan u Zgb? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam ja ovakvih 15-20 komada gumica... http://www.imagesforme.com/out.php/i31810_P3020330.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/i31809_P3020331.jpg
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
dam ti koliko trazis nego je njesra jer si ti u Osjeku.. ili ces mozda dolaziti do zgb-a? tomiRI kolikoje tu uopce debelo? 7-8mm? ali ako se ne varam to je unutra satavljeno od puno tanjih niti? koje bi se dale izvadit i nesto smislit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Imam toga u ducanu u kvartu na metre prodaju. mislim da je metar 9kn, nisam siguran. Gle ak neznas di bi uzeo, mogu ti ja uzet, pa mi das lovu. Fora je u tome sto sam i ja to trazio ko budala po gradu, naravno nisam nasao. i onda dodjem u lokalni ducan koj se zove magazin i prodaje noname odjecu i materijale i pitam dobar dan imate lastike. Imamo. Naso sam si crnu. Sirine jedno cm, cm i pol i uber mi je. Jos je i crna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma nista. Ak si sam oces otic po to mogu ti cak i objasnit kak da dodjes do tam. Sad bi ti i slikao kak zgleda, al mi se sad fakat u 2 u noci neda otvarat stranica od kompa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
znam ja kak to zgleda..Viđao sam na forumu po kućištima..i super je sto je crna, a ne bijela kao obicno..sutra cu obletit tih par trgovina na kvartu pa ti se javim..a uostalom mozest tu ako znas stavit adresu trgovine, sigurno jos to nekome treba.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Fleks, jel moze link ![]() |
![]() |
![]() |
|
|