![]() |
Gumene vezice
Zanima jel netko zna gdje bi se dako kupiti nekekve gumene vezice debljine jedno 3-4mm. Treba mi da rijesim diskove.. Vidim da većina koristi gumu iz gaca/jakni, a kao takve nemam zanima me jel netko mozda zna gdje bi se to dalo nabavit..Netko mi je rekao da pogledam u ducanu sa priborom za sivanje, ali ne znam i jedan u Zgb?
hvala |
Imam ja ovakvih 15-20 komada gumica...
http://www.imagesforme.com/out.php/i31810_P3020330.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/i31809_P3020331.jpg |
kolika je duzina? i cjena?
|
|
hm..
Malo su mi mozda pedebele..a mislim da tanjih nema? |
Citiraj:
|
dam ti koliko trazis nego je njesra jer si ti u Osjeku.. ili ces mozda dolaziti do zgb-a?
tomiRI kolikoje tu uopce debelo? 7-8mm? ali ako se ne varam to je unutra satavljeno od puno tanjih niti? koje bi se dale izvadit i nesto smislit.. |
Imam toga u ducanu u kvartu na metre prodaju. mislim da je metar 9kn, nisam siguran.
Gle ak neznas di bi uzeo, mogu ti ja uzet, pa mi das lovu. Fora je u tome sto sam i ja to trazio ko budala po gradu, naravno nisam nasao. i onda dodjem u lokalni ducan koj se zove magazin i prodaje noname odjecu i materijale i pitam dobar dan imate lastike. Imamo. Naso sam si crnu. Sirine jedno cm, cm i pol i uber mi je. Jos je i crna. |
Ajd Fleks jedom i od tebe neke koristi:D:D
Probat cu ja vidjet u takvom slicnom ducanu u kvartu, pa ako ne nadjem javim ti se.. puno hvala:respekt: |
Ma nista. Ak si sam oces otic po to mogu ti cak i objasnit kak da dodjes do tam. Sad bi ti i slikao kak zgleda, al mi se sad fakat u 2 u noci neda otvarat stranica od kompa.
|
znam ja kak to zgleda..Viđao sam na forumu po kućištima..i super je sto je crna, a ne bijela kao obicno..sutra cu obletit tih par trgovina na kvartu pa ti se javim..a uostalom mozest tu ako znas stavit adresu trgovine, sigurno jos to nekome treba..
|
Fleks, jel moze link:D za tu trgovinu jer ja nisam nasao u svom kvartu? gdje je uoce taj ducan?(kojem kvartu)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18. |