|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Greške kod konvertiranja!
Imam problem. Konvertirao sam mpeg file u DVD video format i zapržio na DVD medij, međutim, povremeno se pojavljuju greške na slici (ništa prestrašno, da se ne može gledati, ali smeta), oni nekakvi kvadratični oblici i crte...File (koji je inače u mpeg-u bez greške), probao sam konvertirati sa više različitih programa (Apollo, Aurora, DVD Flick...), i uvijek isti problem. Može li mi tko pomoći? Je li stvar prženja (stavio sam na najmanju brzinu) ili konvertiranja...kako da dobijem snimku bez grešaka? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
To ti je zato sto s 8.5 gb dvda prebacujes na 4.7 i da bi sve stalo (meniji, dodatci...) mora se oduzeti na kvaliteti videa da bi sve stalo. Probaj u DVD Shrinku ili DVDFabu postaviti da ti samo film bude na DVD-u, onda bi trebala biti bolja kvaliteta i bez tih kvadratica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Postoji još i izvrstan program Clone DVD. Možeš snimati štoželiš, izbacivati što želiš, a i pratiš stupanj kompresije (postotak od originalne kvalitete). Kvalitetni meriji (Verbatim, TDK, Memorex) drže bez problema brzinu prženja i preko 10x, ali sa lošijima (Princo, Traxdata, Epro) ne idi preko 6x. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|