|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Neće bootat u windowse
Imam veeeeliki problem. Komp mi se neće bootat u winse, niti u XP, niti u Vistu. Dođe do onog loading system screena(onih crtica) i tamo stane, odnosno par sekundi loada onda mi zabliješte ledice na tastaturi i loading blokira. U safe mod mi normalno ulazi i svi podatci na hardu su u redu dakle nije disk otišao. Konfa je pod moj komp. Jel zna netko što bi to moglo bit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Obrisi sve sto mozes u safe modu i onda probaj. Ili pokusaj s onim stupidnim system restoreom...ovo je softverski problem, bajdvej. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma i ja mislim da je software, ali pošto mi je isti problem na obje verzije winsa odjednom nastao možda postoji nešto kod bootanja što je zajedničko svim windowsima, pa me sad zahebava, jer sumnjam da bi 2 različita uzroka napravila isti problem u isto vrijeme, pa me zanima ima li netko kakvu ideju??? Jel može bit BIOS ili možda neki virus?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
3.14zda ®
|
Ne, neki startup program ti se pokolje s necime ili si ga obrisao i sad ti nece dici sistem. Kod takvih situacija zna pomoci System Restore u safe modu, vrati sistem jedno 2-3 dana unatraske, ili na dan kad ti je radilo okej i izmoli 2 zdravomarije i popij pol litre rakije dok on to sve izdrlja i ponovo ti resetira i upali komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uđi u safe mod, deinstaliraj sve drivere i probaj ući natrag u normal mod. Ako ne ide, napravi repair Windowsa da zamjeni/kopira original datoteke. Ako ni to ne pomogne, *ebi ga, nemaš sreće...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Repair Windowsa svakako probati prije nego sto se otpise instalacija ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
3.14zda ®
|
Pola litre brlje na stol i format c: |
![]() |
![]() |
|
|