|
![]() |
#1 |
Zlotvor
Datum registracije: May 2008
|
HTPC kuciste u koje stane Big Typhoon
Dakle zanima me HTPC kuciste u koje stane doticni cooler, ATX ploca i koje je dostupno u Zagrebu. Po mogucnosti bi bilo lijepo da ima i otvor za 120 mm vent za ispuh. Cisto sumnjam da ce se nac 120mm vent ali dobro, ako ima volio bi i to znati. Cijena- pa bilo bi lijepo da ne ide iznad 800 kn. Nemora biti ni napajanje unutra ni nista. Treba mi polozeno kusicte koje bi se lijepo uklopilo kraj televizora. I to je to. Dimenzije - jedino mi je bitno da stane big typhoon. Molim preporuku ako netko zna sto bi udovoljilo mojim zahtjevima. Ili barem vecini njih.
¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq Zadnje izmijenjeno od: Radikal. 27.09.2008. u 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Nije problem ubaciti Big Typhoom u HTPC kucista, problem je da nema odakle vuci zrak. Znaci morao bi busiti rupe u 'krovu' kucista da cooler moze vuci zrak, sto i nije problem ako ti kuciste nitko ne gleda od gore i ima bar 3 cm 'lufta'. Inace nema bas HTPC kucista sa 120 mm ventom zguza, a da izgledaju O.K. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
preporuke: 1. zamijeni na trznici big typhoon za ac freezer7pro ili 64pro (ovisi koji ti treba) 2. prodaj na trznici big typhoon i kupi ac freezer7pro ili 64pro (ovisi koji ti treba) najjednostavnije rjesenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zlotvor
|
Citiraj:
Prodaja da je moguca vec bi je i obavio. Samo to nije solucija. Ja bi iskreno to zamijenio i za neki drugi cooler samo to ne radim sebi pa nemam tu opciju. Covjek inzistira na big typhoonu. Tako da... vidite da sam dosta ogranicen pa trazim neku preporuku kucista u koje stane svojim dimenzijama s ventom gore big typhoon. A ostalo cu ja rezat prepravljat i tako to.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Dec 2007
|
silverstone lc10.............163 mm... visoko cijena cca 700-800kn ili lc 10-E mislim mrvu i više..... big typhoon visina 103mm............ vent 25mm..... malo oduzimanja......zbrajanja i....... stane............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zlotvor
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|