PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   HTPC kuciste u koje stane Big Typhoon (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=120915)

Radikal 27.09.2008. 13:14

HTPC kuciste u koje stane Big Typhoon

Dakle zanima me HTPC kuciste u koje stane doticni cooler, ATX ploca i koje je dostupno u Zagrebu. Po mogucnosti bi bilo lijepo da ima i otvor za 120 mm vent za ispuh.
Cisto sumnjam da ce se nac 120mm vent ali dobro, ako ima volio bi i to znati.
Cijena- pa bilo bi lijepo da ne ide iznad 800 kn.
Nemora biti ni napajanje unutra ni nista. Treba mi polozeno kusicte koje bi se lijepo uklopilo kraj televizora. I to je to. Dimenzije - jedino mi je bitno da stane big typhoon.
Molim preporuku ako netko zna sto bi udovoljilo mojim zahtjevima.
Ili barem vecini njih.

Kreseks 28.09.2008. 21:26

Nije problem ubaciti Big Typhoom u HTPC kucista, problem je da nema odakle vuci zrak. Znaci morao bi busiti rupe u 'krovu' kucista da cooler moze vuci zrak, sto i nije problem ako ti kuciste nitko ne gleda od gore i ima bar 3 cm 'lufta'.
Inace nema bas HTPC kucista sa 120 mm ventom zguza, a da izgledaju O.K.

domis 28.09.2008. 22:25

preporuke:
1. zamijeni na trznici big typhoon za ac freezer7pro ili 64pro (ovisi koji ti treba)
2. prodaj na trznici big typhoon i kupi ac freezer7pro ili 64pro (ovisi koji ti treba)

najjednostavnije rjesenje ;)

Radikal 30.09.2008. 21:31

Citiraj:

Autor Kreseks (Post 1149950)
Nije problem ubaciti Big Typhoom u HTPC kucista, problem je da nema odakle vuci zrak. Znaci morao bi busiti rupe u 'krovu' kucista da cooler moze vuci zrak, sto i nije problem ako ti kuciste nitko ne gleda od gore i ima bar 3 cm 'lufta'.
Inace nema bas HTPC kucista sa 120 mm ventom zguza, a da izgledaju O.K.

Nije uopce bad u rezanju. meni treba nesto u sto visinom stane taj cooler. Jer manje vise htpc kucista kod nas imaju manju visinu od big typhoona.

Prodaja da je moguca vec bi je i obavio. Samo to nije solucija. Ja bi iskreno to zamijenio i za neki drugi cooler samo to ne radim sebi pa nemam tu opciju. Covjek inzistira na big typhoonu. Tako da... vidite da sam dosta ogranicen pa trazim neku preporuku kucista u koje stane svojim dimenzijama s ventom gore big typhoon.
A ostalo cu ja rezat prepravljat i tako to.

registrator 03.10.2008. 12:36

silverstone lc10.............163 mm... visoko cijena cca 700-800kn ili lc 10-E mislim mrvu i više.....
big typhoon visina 103mm............ vent 25mm.....
malo oduzimanja......zbrajanja
i....... stane.............

Radikal 07.10.2008. 11:52

Citiraj:

Autor registrator (Post 1153654)
silverstone lc10.............163 mm... visoko cijena cca 700-800kn ili lc 10-E mislim mrvu i više.....
big typhoon visina 103mm............ vent 25mm.....
malo oduzimanja......zbrajanja
i....... stane.............

Zahvaljujem, mislim da ce lc 10-e biti. Ima 80mm ventove iza... svida mi se. Opasno je skupo ali... tak i tak ga ja ne placam.
:chears:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:57.