|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() Pozdrav ekipi pc eksperta... Imam 2 pitanja... 1 Ovako planiram uzet Logitech z5500 i spojiti ih Z 2300 koje trenutno imam pa me zanima kako bi se to moglo izvesti i dal bi to sve radilo kak spada 2 Jel ima neki sustav zvucnika 5.1 jači i kvalitetniji od z5500 za istu cijenu 2700-2800 kn hvala.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
1. moguce, sa nekim spliterom na zvučnu ili na z5500 na kontroler 2. komp sustav? ne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
1. Ako misliš oboje spojiti na jedan PC, moguće je pomoću splitera ili ako imaš više izlaza na zvučnoj (7.1 - 5.1 za Z-5500 i još jedan stereo za Z-2300). Uglavnom, kao što Renesis kaže. 2. Mislim da im je jedina konkurencija u klasi Creative GigaWorks S750, ali to je preskup sustav za ono što nudi kako sam čuo, Z-5500 je bolji.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
nije mi bas jasno zasto zelis ovo napraviti jer 2 suba bi se mogla "klat" i mogao bi dobiti ili nedostatak baseva ili previse boomy bas (ovisi di stojis i kako ih smjestis) ovo ne govorim iz iskustva (meni je z5500 i previse ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
e fala na odgovorima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nisam nikada radio kombinaciju 5.1+2.1, samo 2x2.1, al dobro ![]() mozes spojit preko optike ili coaxa na z5500 a preko banana na z2300. sta se tice boomy basa, sam z5500 kada se stavi sub na max ima daleko preizražen bas, ali netko tko sve to spaja skupa, mislim da i trazi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pa jedan mladji decko tu s foruma je spajao 2*Z5500 i nije spominjao da su se klali basevi ili bilo kakve druge probleme.Upisi u trazilicu,naci ces ga.Iako ako ti je vec stalo do 7.1 sistema,ako imas pravokutnu sobu u kojoj to ima smisla,mislim da je bolje prodati Z2300 i kupiti Gigaworks750,cuo sam ih,nisu nis losiji od Logija,ako ne i bolji(bar woofer),jedino ako volis slagati i prckati,ako ti je hobi,onda je zanimljivija naravno opcija koju si spomenuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() On TOPIC: ja sam spajao uz svoje Logije X-530 i liniju stereo..I stavio na 7. kanal na zvucnoj,onaj za Rear zvucnike...I normalno je radilo...Super je zvucalo,ali sad ne znam kako ce zvucat s Z-2300 posto imaju svoj sub,pa da neb fkt doslo do "klanja" ![]() Sretno ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma neće se klati, da se kolju nebi ljudi imali više subova u autu npr. Važno je samo da budu u istoj fazi tj. da kad udari kick oboje odu membranom npr. naprijed, a ne jedan naprijed, a drugi nazad jer će se onda poništiti. To nije problem kod ova dva sistema. Jedino što će biti da Z-2300 kao boćni sateliti u 7.1 sustavu imaju jači bas, ništa više koliko ja znam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
|