|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
BlackSite Area 51
kad smo svi okupirani s COD4 i Crysisom (pa tako i ja ) pa me zanima jeli netko probao ovu igru ![]() ![]() vise na : http://www.blacksitegame.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
izgleda mi cist okey unreal 3 engine nemora biti lose ali igra je velika samo 13gb ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
O čemu se uopće radi, može li neki mali review ![]() Nije problem nabavit, ako vrijedi ![]()
![]() |
#5 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Pa imate YouTube pa pogledajte o cemu se radi... Inace igra mi se cini OK, ali dok se zavrsi sve ovo sto izlazi u zadnjih par dana ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
igra je katastrofa odigrao sam 10min i ugasio cisti FPS na razini FPS-ova od prije 5-8godina nema niceg novog ides i pucas po neprijateljima nista nevideno... a to sve kosta 13gb ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ajde izbaci koji screenshot. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Jel to nastavak Area 51??? Ak je, onda je vjerojatno ko i predhodnik, nist posebno, za pousditi od nekog i odigrat. Area 51 je Halo-ika igra, puno pucnjave, nabrijano na akciju, ajde de ima neku pricu, ovo ono, al grafika je onak konzolaska, nist posebno Bas napravljeno za debilne amere, ono horde zombija naviru iz zatvorenih vrata??? ![]() municije imas ko blata, pogotovo tvoji suborci, nikak da im ne ponestane...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Da, area 51 je prvi dio...Uglavnom jel ima jos neko problema kao ja? svaki put kad namjestim rezoluciju i izadem iz igre ona ju vrati na defaultnu i onda ja opet moram podesavat i tako svaki put kad ponovno udem u igru... Imam i pec 1.1 koji je vec izasao! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|