![]() |
BlackSite Area 51
kad smo svi okupirani s COD4 i Crysisom (pa tako i ja ) pa me zanima jeli netko probao ovu igru :) i ima li smisla uopce nabavljat ju :)
vise na : http://www.blacksitegame.com/ |
izgleda mi cist okey unreal 3 engine nemora biti lose ali igra je velika samo 13gb :lol2: kad ju nabavim kazem vam kako to cudo izgleda.... bas me zanima sto tu ima u tih 13gb.
|
O čemu se uopće radi, može li neki mali review:D
Nije problem nabavit, ako vrijedi;) |
evo za 2h javim kaje to.... btw koliko sam skontao neki FPS sa alienima itd... bog zna...
|
Pa imate YouTube pa pogledajte o cemu se radi... Inace igra mi se cini OK, ali dok se zavrsi sve ovo sto izlazi u zadnjih par dana :D, a i cekam dok uzmem LCD pa da onda picim na njemu :kafa:
|
igra je katastrofa odigrao sam 10min i ugasio cisti FPS na razini FPS-ova od prije 5-8godina nema niceg novog ides i pucas po neprijateljima nista nevideno... a to sve kosta 13gb:lol2: al dobro... eto tko hoce neka proba meni se osobno ne svida!! :chears:
|
Citiraj:
Ajde izbaci koji screenshot.:chears: |
Imate i prvi dio, inace je to fps prvenstveno namjenjen konzolama! Meni je prvi dio sasvim OK a vjerujem da je i ovaj.
|
Citiraj:
|
Jel to nastavak Area 51???
Ak je, onda je vjerojatno ko i predhodnik, nist posebno, za pousditi od nekog i odigrat. Area 51 je Halo-ika igra, puno pucnjave, nabrijano na akciju, ajde de ima neku pricu, ovo ono, al grafika je onak konzolaska, nist posebno Bas napravljeno za debilne amere, ono horde zombija naviru iz zatvorenih vrata??? :D municije imas ko blata, pogotovo tvoji suborci, nikak da im ne ponestane... |
Da, area 51 je prvi dio...Uglavnom jel ima jos neko problema kao ja? svaki put kad namjestim rezoluciju i izadem iz igre ona ju vrati na defaultnu i onda ja opet moram podesavat i tako svaki put kad ponovno udem u igru... Imam i pec 1.1 koji je vec izasao!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:42. |