|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2002
|
MP3 tageri i slični programi
Eh, htio bih pomoći ljudima koji se nalaze u situaciji kao ja prije nekoliko mjeseci, kad sam tražio neki normalan program za višestruko mijenjanje MP3 tagova, preimenovanje fileova i sve što bi vam moglo trebati pri manipulaciji većom količinom MP3ova. Jedan jedini koji je zadovoljio sve kriterije je Tag & Rename (imam verziju 2.0.5). Osim toga, ako je netko imao iskustva sa sličnim stvarima, pa je našao nešto bolje, neka slobodno javi. Još jedna stvar, pokrenuo bih hate-group protiv ljudi koji enkodiraju na manje od 192 i ne stavljaju tagove. ![]() Živjeli! ![]()
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da za ovo 192 i tagove se slagujem potpuno. Nema nikakvog smisla da se neradi, ali opet to je stvar pojedinaca. Ja osobno ne volim ispod ali ko voli nek izvoli (po narodnoj)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Možda bih još toj listi za odstrel dodao i one koji slažu po 120 pjesama na CD bez ikakvog reda, umjesto da ih kulturno organiziraju u albume. Kad vidim Metallicu i Severinu na istom CDu (a događalo se više od jednom), odmah vadim oružje i... ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: MP3 tageri i slični programi
Citiraj:
MP3 Renamer http://www.mp3-world.net/d/software/...ger/1244.shtml Ako nekog interesira RenamePlus, stavit cu ga negdje na net da si ga mozete pokupiti..
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Moje oružje za Sverinu se samo miče. ![]() ![]() ![]() Ali niste baš previše rekli o samoj temi.:mad:
![]() |
#7 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Dec 2001
|
Ja tagove jednostavno mijenjam u winampu. Bitno mi je da ih mogu promijeniti a ne s cim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Ah, ali kad dobijes sirove fileove s nazivima Track 1...itd., a takvih fileova imas 15ak CD-a, pa si jos k tomu perfekcionist i hoces i naziv albuma i godinu za svaku pjesmu...potrajalo bi s Winampom...
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Re: MP3 tageri i slični programi
Citiraj:
BTW hate grupu za sve koji ne koriste EAC + Lame VBR (da budemo jos strozi) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
networking wannabe guru
|
Zanima me ako kupim MP3 diskman kakve će on tagove napisat (naravno ako podržava)? Oće li napisat ono što piše u Winampu ili ono što piše kao naziv filea u windowsima?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|