![]() |
MP3 tageri i slični programi
Eh, htio bih pomoći ljudima koji se nalaze u situaciji kao ja prije nekoliko mjeseci, kad sam tražio neki normalan program za višestruko mijenjanje MP3 tagova, preimenovanje fileova i sve što bi vam moglo trebati pri manipulaciji većom količinom MP3ova.
Jedan jedini koji je zadovoljio sve kriterije je Tag & Rename (imam verziju 2.0.5). Osim toga, ako je netko imao iskustva sa sličnim stvarima, pa je našao nešto bolje, neka slobodno javi. Još jedna stvar, pokrenuo bih hate-group protiv ljudi koji enkodiraju na manje od 192 i ne stavljaju tagove. :D Živjeli! :beer: |
Da za ovo 192 i tagove se slagujem potpuno. Nema nikakvog smisla da se neradi, ali opet to je stvar pojedinaca. Ja osobno ne volim ispod ali ko voli nek izvoli (po narodnoj)...
|
Možda bih još toj listi za odstrel dodao i one koji slažu po 120 pjesama na CD bez ikakvog reda, umjesto da ih kulturno organiziraju u albume. Kad vidim Metallicu i Severinu na istom CDu (a događalo se više od jednom), odmah vadim oružje i...:rambo:
|
Citiraj:
|
Re: MP3 tageri i slični programi
Citiraj:
MP3 Renamer http://www.mp3-world.net/d/software/...ger/1244.shtml Ako nekog interesira RenamePlus, stavit cu ga negdje na net da si ga mozete pokupiti.. |
Moje oružje za Sverinu se samo miče.
:D :D :D Ali niste baš previše rekli o samoj temi.:mad: |
Citiraj:
|
Ja tagove jednostavno mijenjam u winampu. Bitno mi je da ih mogu promijeniti a ne s cim.
|
Ah, ali kad dobijes sirove fileove s nazivima Track 1...itd., a takvih fileova imas 15ak CD-a, pa si jos k tomu perfekcionist i hoces i naziv albuma i godinu za svaku pjesmu...potrajalo bi s Winampom...
|
Citiraj:
:beer: |
Re: MP3 tageri i slični programi
Citiraj:
BTW hate grupu za sve koji ne koriste EAC + Lame VBR (da budemo jos strozi) |
Zanima me ako kupim MP3 diskman kakve će on tagove napisat (naravno ako podržava)?
Oće li napisat ono što piše u Winampu ili ono što piše kao naziv filea u windowsima? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:19. |