Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.09.2007., 08:41   #1
hesh
Premium

hesh's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
krepao punjac

Krepao mi je punjac za laptop na novome, par dana starom, HP-u. Jednostavno krepao, sve je ustekano a laptop radi na bateriju.

Zanima me mogu li koristiti punjac od drugog laptopa (prastarog Compaq-a ili IBM-a). Jesu li identicni ili postoje neke razlike (nisam sad u prilici gledati sto pise na njima, pa pitam ovdje)? Jer tek u ponedjeljak mogu u servis, pa da jadan ne stoji na stolu bezveze.
hesh je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2007., 09:01   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Dobro pogledaj koji volti (V) daju ti punjači i koju struju (mA). Ako imaju identične vrijednosti, mogao bi ih iskoristiti. Možeš ih iskoristiti i ako je struja manja od one koju daje HP punjač, ali nikako nemoj stavljati punjače koji daju više struje.
Oglas

Oglas
Staro 14.10.2007., 20:57   #3
Oskar
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Oskar je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2007., 21:01   #4
Doom
Émile Flournoy
Moj komp

Doom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Bolje nemoj, ako zamjeniš polaritet možeš spržiti maticnu.
Doom je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2007., 22:15   #5
hrca
...(=_o)...

hrca's Avatar

Datum registracije: May 2004
Eo imam isti problem, krepo mi punjač na HP NX625...zanima me jel garancija priznaje zamjenu punjača, i ak ne jel zna tko cijenu novog?

I problem je u tome sto ja i cimer imamo dva HP laptopa, on NX7300 a ja NX6325, stvar je u tome da je meni istekla garancija a njemu nije, jel mogu odnet ovaj pokvareni punjač pod njegovu garanciju jel stvarno ne znam ciji je punjač?
hrca je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2007., 06:59   #6
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Citiraj:
Autor hrca Pregled postova
Eo imam isti problem, krepo mi punjač na HP NX625...zanima me jel garancija priznaje zamjenu punjača, i ak ne jel zna tko cijenu novog?

I problem je u tome sto ja i cimer imamo dva HP laptopa, on NX7300 a ja NX6325, stvar je u tome da je meni istekla garancija a njemu nije, jel mogu odnet ovaj pokvareni punjač pod njegovu garanciju jel stvarno ne znam ciji je punjač?
Garancija pokriva i punjač.
Prije odlaska u servis, provjeri jesu li tvoji i njegov istog tipa (model/struja/napon) pa tek onda pokušaj podvaliti servisu.
Staro 25.10.2007., 07:38   #7
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ne mora ni podvaliti ništa.Ako je pod garancijom u servis s njim i to ti moraju zamijeniti.
Staro 25.10.2007., 12:44   #8
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Pročitaj malo bolje što je napisao - njemu je istekla garancija, a cimeru nije.
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno