|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
reklamacija diska
disk mi je na reklamaciji već 15 dana pa me zanima da li je normalno da to toliko traje i kakva su vaša iskustva. dosad sam reklamirao raznu robu (nikad disk) u raznim dućanima i sve je bilo gotovo unutar max 4-5 dana pa mi se ovo čini nekako previše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Iz osobnog iskustva znam da je meni reklamacija HDD Western Digital trajala 4 dana,a nakon toga sam dobio potpuno novi pošto je ispalo da je greška u elektronici. U svakom slučaju ti njih nazovi i pitaj šta ima toliko treba da pregledaju jedan proizvod. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ne samo da sam nazvao, nego sam i bio osobno kod njih. lik mi je uletio sa spikom da oni ne daju drugi disk dok proizvođač ne da odobrenje ![]() ja sam mu rekao da nisam kupio disk od proizvođača, nego od njih i ako su na servisu utvrdili da je disk crko, a nije mojom greškom, da su mi dužni dati drugi pa nek se oni raskusuraju s proizvođačem kako god žele. on je rekao da svi tako rade i da mi disk nitko ne može dati bez odobrenja proizvođača. budući da prvi put reklamiram disk i općenito prvi put reklamiram robu u toj firmi, pomislio sam možda je tako i nisam htio raditi frku, pa zato sad ovdje vas pitam da li je praksa svuda ista...očito nije! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
koja provala jednom mi je crko hard koji je bio pod garancijom, Hitachi kupljen u ve-milu. Poceo je skljocat onako. Odem u servis, ovaj spoji, napise na papir skljoca i posalje me u trgovinu po novi. 10 minuta posla |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
...carpe diem...
|
Citiraj:
Ali čim su ustanovili kvar dobio sam Nalog za zamjenu i imao pravo zamijeniti za bilo koji drugi proizvod u tom cjenovnom rangu. (ili više ako nadoplatim) Budi im dosadan i čak malo "zaprijeti" da ćeš zvati HUZP. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
pa šta si oni onda misle, da će se nekako izvući da mi ne daju robu ili što? ne kužim, isto im je, dali mi disk za 2 ili 20 dana, svejedno mi ga moraju dati. ili oni misle da možda ne moraju? svašta... ![]() inače, riječ je o ADM-u. kupio sam kod njih dosta robe, imaju dobre cijene, a i susjedi su mi i činili su mi se ok, ali nakon ovoga više ne budem tamo kupovao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Oni mogu držati robu 45 dana da hoće jer toliko smiju. Ako ti nakon 45 dana ne vrate, moraju ti dati novi disk ili vratiti lovu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ma znam za tih 45 dana, ali disk koji sam reklamirao imaju na skladištu i zato ne kužim u čemu je štos - dali mi drugi disk isti dan ili za 45 dana, svejedno mi ga moraju dati, osim što će u drugom slučaju definitivno izgubiti kupca, tj. već su ga izgubili. je li moža još netko reklamirao kod njih robu? baš me zanima da li imaju istu politiku i sa drugim komponentama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|