|
![]() |
#1 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Preporuka misa za laptop
Posto moj zicani drug na laptopu ima predugu zicu moram u nabavku neceg drugog. Trilema je malo veca pa me zanimaju tudja iskustva sto uzeti i na sto paziti Zicani notebook mis- znaci neki sa kratkom zicom. Dobro je sto su jeftiniji od bezicnih i nemoram se misliti na bateriju. Lose: zica, usb prikljucci na laptopu su mi s boka pa mi to bas i mozda nepase BT: bt i wireless mi se pale na istome gumbu i to neznam da li mogu nekako odvojiti ![]() wirelless s nekim od prikljucaka na usb: posto znam da mi ga se nece dati skidati sa laptopa morao bih uzeti neki sa malim receiverom.. a to je jedino logitech nano koji je dosta skup. zapravo neznam da li ima jos neki sa tako malim receiverom i da li oni sa vecime smetaju... naravno glupo mi je malo laptop opteretiti sa jos jednim wireless uredajem..zapravo cini mi se glupo ![]() slobodno mi sugerirajte koje imate miseve za laptop.. pogotovo bezicni, koje baterije idu i jel imaju on/off switch i sl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
logitech g3, simetrican, nije pretezak, nije prevelik. kabal je dug al ja imam zavezan višak koji mi ne treba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..
|
imam vec misa kojem sam to napravio tako da to nije solucija |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ako ovo gore navedeno igra onda uzmeš plavozubog ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
..
|
Citiraj:
ili se da nekako setirati sto paliti na onome wireless gumbu? naime meni treba wireless doma i na faksu tako da iskljucivanje te opcije skroz ne stoji a ovo sa sminkom nebum komentirao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..
|
uspio sam ovaj dio sa hp wireless asistentom.. tnx... sad me zanima jel ima tko kakvih preporuka? razmisljam se o kupovanju laserskog bezicnog posto oni navodno bolje podnose razne podloge a nije da cu podlogu za misa bas nositi okolo sa sobom ali neznam koliko je to tocno |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#8 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
podrzavam mara za v220 moj microsoft notebook opt. kad je poceo zezat s kotacicem sam gledao sta bi ga moglo zamjenit i ovo je definitivno the mis za lap imho. Steta sto sam uspio sredit kotacic skalpelom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|