PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Preporuka misa za laptop (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=85023)

msvrtan 25.10.2007. 10:13

Preporuka misa za laptop

Posto moj zicani drug na laptopu ima predugu zicu moram u nabavku neceg drugog. Trilema je malo veca pa me zanimaju tudja iskustva sto uzeti i na sto paziti

Zicani notebook mis- znaci neki sa kratkom zicom. Dobro je sto su jeftiniji od bezicnih i nemoram se misliti na bateriju. Lose: zica, usb prikljucci na laptopu su mi s boka pa mi to bas i mozda nepase

BT: bt i wireless mi se pale na istome gumbu i to neznam da li mogu nekako odvojiti :( .. ovo bi bila ok opcija kada mi nebi i wireless time zderao bateriju ..ne znam ni sam koliko bih cesto radio na bateriji ali da nece biti rjetko sam siguran.. nece bas biti niti svaki dan ali...

wirelless s nekim od prikljucaka na usb: posto znam da mi ga se nece dati skidati sa laptopa morao bih uzeti neki sa malim receiverom.. a to je jedino logitech nano koji je dosta skup. zapravo neznam da li ima jos neki sa tako malim receiverom i da li oni sa vecime smetaju... naravno glupo mi je malo laptop opteretiti sa jos jednim wireless uredajem..zapravo cini mi se glupo :)

slobodno mi sugerirajte koje imate miseve za laptop.. pogotovo bezicni, koje baterije idu i jel imaju on/off switch i sl

Munjara 25.10.2007. 10:50

logitech g3, simetrican, nije pretezak, nije prevelik.
kabal je dug al ja imam zavezan višak koji mi ne treba.

msvrtan 25.10.2007. 11:25

imam vec misa kojem sam to napravio tako da to nije solucija

daddy1976 25.10.2007. 11:38

Citiraj:

Autor msvrtan (Post 850164)

BT: bt i wireless mi se pale na istome gumbu i to neznam da li mogu nekako odvojiti :( .. ovo bi bila ok opcija kada mi nebi i wireless time zderao bateriju ..ne znam ni sam koliko bih cesto radio na bateriji ali da nece biti rjetko sam siguran.. nece bas biti niti svaki dan ali...

ako je hp onda preko hp wireless assistanta možeš posebno uključiti plavozubog:D ili wireless

ako ovo gore navedeno igra onda uzmeš plavozubog :goood: i riješio si sve svoje probleme...plus kaj si i šminka:cool:

msvrtan 25.10.2007. 11:43

Citiraj:

Autor daddy1976 (Post 850240)
ako je hp onda preko hp wireless assistanta možeš posebno uključiti plavozubog:D ili wireless

ako ovo gore navedeno igra onda uzmeš plavozubog :goood: i riješio si sve svoje probleme...plus kaj si i šminka:cool:

eh vidim da imas isti lap kao i ja.. jel znas da li mogu namjestiti da neki od ona druga dva gumba pali bt npr?

ili se da nekako setirati sto paliti na onome wireless gumbu? naime meni treba wireless doma i na faksu tako da iskljucivanje te opcije skroz ne stoji

a ovo sa sminkom nebum komentirao :)

msvrtan 25.10.2007. 13:18

uspio sam ovaj dio sa hp wireless asistentom.. tnx...

sad me zanima jel ima tko kakvih preporuka? razmisljam se o kupovanju laserskog bezicnog posto oni navodno bolje podnose razne podloge a nije da cu podlogu za misa bas nositi okolo sa sobom ali neznam koliko je to tocno

Mar 25.10.2007. 14:36

V470 s blututom
Baš je chic :goood:

Drugi izbor

msvrtan 25.10.2007. 16:25

Citiraj:

Autor Mar (Post 850401)
V470 s blututom
Baš je chic :goood:

Drugi izbor

imas oba? kakvi su?

Mar 25.10.2007. 16:40

Nemam, ali nevjerujem da možeš pogriješit s bilo kojim Logitechom.

antrax 25.10.2007. 17:11

podrzavam mara za v220

moj microsoft notebook opt. kad je poceo zezat s kotacicem sam gledao sta bi ga moglo zamjenit i ovo je definitivno the mis za lap imho. Steta sto sam uspio sredit kotacic skalpelom :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41.