|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
program za konvertiranje
ovako jel zna tko s kojim programom mogu provjereno pretvorit neki bilo koji video u avi da će radit na dvd playeru koji podržava divx... ovo pitam zato kaj imam par cd-a koji imaju filmove u .avi formatu ali problem je taj kaj imam 2-3 cd koji imaju iste ekstenzije tj. .avi a neke kućno kino hoće pustit a neke neće??? s kojim programom mogu bit siguran da će radit a da film bude konvertiran u .avi hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
probaj winavi video converter, ja sam ga dugo koristio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
|
ne ovo fakat nema smisla stavio sam file u wmv formatu u 17:40 na konvertiranje veličine 344MB i sad u 20:06 je tek na 41%... mislim to je fakat presporo jel netko preporučuje još koji program nema veze ako košta novaca ja ću ga kupiti samo da je dobar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Probaj sa Nero Vision (imaš u Nero 7 Ultra) ili Nero Vision Express-om (ja sam imao neki verziju 3). Sa time možeš svaki film prebacit u format koji će DVD player skužit. Neće biti Divx format, već vjerojatno MPEG2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ja sam svoje našel može close teme tj. rješeno fala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Heeeeeeej, stani malo. Najvjerojatnije je riječ o xvidima koji imaju su kodirani s packed bitstream-om, i sve što trebaš napraviti jest otpakirati ga. Uglavnom, dvije minute posla s Mpeg4Modifierom. Ne isplati se rekodirati zbog toga. Probaj pa vidi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|