![]() |
program za konvertiranje
ovako jel zna tko s kojim programom mogu provjereno pretvorit neki bilo koji video u avi da će radit na dvd playeru koji podržava divx...
ovo pitam zato kaj imam par cd-a koji imaju filmove u .avi formatu ali problem je taj kaj imam 2-3 cd koji imaju iste ekstenzije tj. .avi a neke kućno kino hoće pustit a neke neće??? s kojim programom mogu bit siguran da će radit a da film bude konvertiran u .avi hvala |
probaj winavi video converter, ja sam ga dugo koristio.
|
probam pa javim...
|
neznam jel je to tak inače sporo ali meni treba za 100mb wmv u avi oko 70-80min
|
da bude sporo s tim programom, tj valjda tako treba biti, a ovidi i o konfiguraciji koji posjeduješ.
i meni je isto tako večini konvertiranja bilo tako. |
ne ovo fakat nema smisla stavio sam file u wmv formatu u 17:40 na konvertiranje veličine 344MB i sad u 20:06 je tek na 41%... mislim to je fakat presporo jel netko preporučuje još koji program nema veze ako košta novaca ja ću ga kupiti samo da je dobar...
|
Probaj sa Nero Vision (imaš u Nero 7 Ultra) ili Nero Vision Express-om (ja sam imao neki verziju 3). Sa time možeš svaki film prebacit u format koji će DVD player skužit. Neće biti Divx format, već vjerojatno MPEG2 :)
|
sumnjam da mi je ikad bilo da 2 sata radi i bude na 41 %, ali dobro vec nesto ces naci
|
evo dobar je ovaj nero vision za razliku od winavi oko 70% brži tj za 4,3 gb filmova mu je trebalo 3.5 sata za konverziju i prženje
|
ja sam svoje našel može close teme tj. rješeno
fala |
Heeeeeeej, stani malo. Najvjerojatnije je riječ o xvidima koji imaju su kodirani s packed bitstream-om, i sve što trebaš napraviti jest otpakirati ga. Uglavnom, dvije minute posla s Mpeg4Modifierom. Ne isplati se rekodirati zbog toga. Probaj pa vidi :chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |