|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Call of duty 1
Dal postoji patch il sl za call of duty koji ubacuje ustaški i partizanski skin za vojnike? Bise preko mreže malo napucavali, molim da se ovo ne shvati kao provokativni post! Mislim da sam to negdje davno vidio, al neznam di, pa ako netko zna.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Vidio sam mapu sutjeska. Onda bi trebalo i to biti. Mozda u samoj mapi. The Battle for Sutjeska
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Budem prekopao cd-ee od bug-a, mislim da ima nja njima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Znam da za Enemy Territory ima patch za partizane... napravio ga jedan NOB-ovac ako se ne varam... vjerovatno se može napravit i za CoD... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
epi.. Mislim da to ne postoji za cod. To se još davno napravilo za W:ET, mislmi da je postojala ideja da se to napravi i za CoD (brijem da su to CTS-ovci imali na umu) ali na kraju (koliko ja znam) nije bilo ništa od toga.
![]() |
#6 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
stavi ti linkove da svi oprobamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo, ulovio me je neki gust za nabacit star, prvi cod... Instalirah igricu, ne pročitah pravila foruma, itd... otvaram, kad ono nema slike u meniju, samo slova "nev game, load game...itd" Ekran je potpuno crn, tj pozadina izbornika je crna... krecem loadirat new game, kad ono...opet me vraca u izbornik, kao da se nista nije desilo, jednostavno nemogu pokrenin igricu... Provjerih sve, i driwere za graficku, i direct x...ma sve, postavke u igrici, tj. u meniju...ali stanga, sve isto. Nemam bas neku grafu ATI RADEON hd 2400, dvije gige memorije, i atlonov 2 core procesor 4000... Sve moguce novije igrice bez problema otvaram i igram...COD4, caki i COD2, Sillent hunter-a, Crisis....itd. A nikako d pokrenem ovu bjednu Cod1...pomagajte ljudi , molim vas!!! Evo ovo mi se pokaze nakon uvoda u igricu...i odatle...štanga! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 10.06.2008. u 02:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Jel znate igra li još itko Call of Duty u multiplayeru? |
![]() |
![]() |
|
|